You are here:

Tragedie pe un stadion din San Salvador! Cel puţin nouă persoane au murit, după ce mai mulţi fanii au încercat să pătrundă ilegal în tribune

Tragedie pe un stadion din San Salvador! Cel puţin nouă persoane au murit, după ce mai mulţi fanii au încercat să pătrundă ilegal în tribune

Fotbal

Comentarii

Cel puţin nouă persoane au murit în urma unei busculade pe un stadion de fotbal din capitala El Salvador, San Salvador, au anunţat autorităţile, citate de BBC.

Tragedie pe un stadion din San Salvador

Poliţia a precizat că printre morţi se numără şapte bărbaţi şi două femei, toate victimele având vârsta de peste 18 ani.

Busculada a avut loc în timpul unui meci între echipa locală Alianza şi echipa Fas, cu sediul în Santa Ana, pe stadionul Monumental. Meciul a fost suspendat după aproximativ 10 minute.

Dezastrul ar fi avut loc după ce a început un număr mare de fani au încercat să intre în incintă după ce porţile fuseseră închise.

Cele două echipe se confruntau într-un meci din play-off-ul primei divizii din ţară, iar imaginile difuzate de presa locală par să arate fanii încercând să dărâme baricadele de la intrarea pe stadion.

Imaginile difuzate arătau persoane care se îndreptau spre terenul de joc, unde au primit îngrijiri medicale, în timp ce presa locală transmisese anterior imagini în direct ale busculadei.

Ministrul sănătăţii din El Salvador, Francisco Alabi, a transmis pe Twitter că guvernul a trimis ambulanţe de la spitalele din apropiere la stadion, răniţii fiind trimişi la diferite instituţii publice pentru tratament.

Alabi a cerut, de asemenea, ca publicul să evacueze cu prudenţă zona pentru a facilita accesul echipelor medicale la îngrijiri.

Afla mai multe despre: el salvador 

viewscnt
Articole similare