Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce plănuieşte să facă Elias Charalambous dacă FCSB ratează titlul: ”V-am zis de când am venit”

Ce plănuieşte să facă Elias Charalambous dacă FCSB ratează titlul: ”V-am zis de când am venit”

FCSB

Comentarii

Elias Charalambous (42 de ani) a dezvăluit ce planuri de viitor are, în cazul în care nu câştigă titlul alături de FCSB. Cipriotul a vorbit în cadrul conferinţei de presă dinaintea posibilei ”finale” cu Farul Constanţa, care se vede, duminică, de la ora 21:00, pe Orange Sport 1 şi Orangesport.ro.

Duminică, în direct pe Orange Sport 1 şi Orangesport.ro, Farul Constanţa va primi vizita FCSB-ului, în meciul care va decide, cel mai probabil, soarta campionatului.

Un punct îi desparte pe ”marinari” de vicecampioană, astfel că o victorie pentru gazde le-ar asigura titlul, în timp ce o remiză le-ar menţine avanatajul.

”V-am zis de când am venit”

Pentru a avea prima şansă la trofeu în ultima etapă, FCSB are nevoie de o victorie, iar roş-albaştrii visează că vor reuşi să o obţină.

Înaintea partidei, Elias Charalambous a transmis că roş-albaştrii vor face tot ce pot pentru a duce lupta la titlu până în ultima rundă şi a vorbit şi despre viitorul său.

Chiar dacă ratează campionatul, dacă i se oferă oportunitatea, cipriotul ar dori să continue pe banca tehnică a FCSB.

Ce plănuieşte să facă Elias Charalambous dacă FCSB ratează titlul

Nu am făcut nimic diferit în această săptămână faţă de ce am făcut în săptămânile anterioare. E prea devreme să ne gândim la 'finală' înainte de 'finală'.

Pentru că 'finala', pentru noi, nu este mâine. Va fi un un meci mâine şi nu e sfârşitul, nu e 'finala' mâine. 'Finala' e la ultimul meci, mâine nu va fi ultimul meci, e penultimul meci.

Nu este vorba despre a lupta împotriva lui Hagi, este vorba despre Farul. Dacă nu am fi câştigat acel meci (n.r. turul cu Farul din play-off), poate nu am fi fost în această poziţie azi.

Cu siguranţă ne ajută, dar meciul acela e istorie. Meciul de mâine este diferit, un meci special şi trebuie să ne concentrăm doar pentru acest meci.

Trebuie să visezi, jucătorii trebuie să viseze, eu trebuie să visez. Dacă nu ai visuri, nu ai obiective. Îmi place să visez şi cred că şi jucătorii visează la acest moment.

Cu siguranţă şi eu visez în acest moment şi sper să vină (n.r. trofeul). Am câştigat câteva trofee, poate sunt norocos.

(n.r. doriţi să continuaţi şi dacă nu câştigaţi titlul?) Cu siguranţă, v-am zis că mă simt bine de când am venit, îmi place aici”, a declarat Elias Charalambous, înaintea duelului cu Farul.

Afla mai multe despre: elias charalambous 

viewscnt
Articole similare