Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Elias Charalambous a dezvăluit cheia succesului său la FCSB, înaintea duelului cu Farul: ”Acesta este modul de a menţine echipa”

Elias Charalambous a dezvăluit cheia succesului său la FCSB, înaintea duelului cu Farul: ”Acesta este modul de a menţine echipa”

FCSB

Comentarii

Antrenorul celor de la FCSB, Elias Charalambous (42 de ani), a prefaţat duelul cu Farul Constanţa, care ar putea decide soarta campionatului în acest sezon.

FCSB se va deplasa pe terenul celor de la Farul Constanţa pentru un duel care poate decide noua campioană a României.

Partida ce se va disputa la Ovidiu între primele două clasate va avea loc duminică, 20 mai, de la ora 21:00, şi va fi transmisă în direct pe Orange Sport şi live video pe Orangesport.ro.

Elias Charalambous şi-a dezvăluit cheia succesului său la FCSB: ”Acesta este modul de a menţine echipa”

În conferinţa de presă premergătoare duelului, Elias Charalambous a explicat ce aşteaptă de la jucătorii săi în disputa cu Farul şi a subliniat că are încredere că aceştia vor face un meci mare cu liderul campionatului.

"Nu este nimic diferit faţă de săptămânile trecute, dar cred că puteţi să înţelegeţi că acesta este modul de a menţine echipa. Mereu ne gândim la următorul meci şi dacă nu am fi urmat acest proces nu am fi fost astăzi aici. 

Pentru mâine, cel mai important este să fim concentraţi încă din primul minut. După cum am mai spus, întâlnim una dintre cele mai bune echipe din campionat, poate cea mai bună.

Ştim că trebuie să suferim din nou, dar ce mă ţine pozitiv este că avem cei mai de calitate jucători, dar asta nu este de ajuns. 

Sunt fericit că jucătorii mei au o mentalitate extraordinară. Mentalitatea pe care o arată în fiecare săptămână mă face fericit, în special în aceste momente dificile. 

Trebuie să fim umili, să ţinem capul jos şi să muncim. Ştim că o să fie un meci greu, ştim că vom suferi foarte mult, dar vom merge să dăm totul. Cel mai important pentru noi e prestaţia pe care o să o avem, nu ne gândim la adversari.

Este cel mai important meci pentru jucători, nu pentru mine. Sper să câştigăm acest meci, în special pentru jucători, dar şi pentru fani", a declarat Charalambous, înainte de meci.

În clasamentul Superligii, FCSB este a doua clasată, cu 46 de puncte, în timp ce Farul este în continuare lider, cu un punct în plus. 

Afla mai multe despre: fcsbcharalamboussuperliga 

viewscnt
Articole similare