Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cine este, de fapt, ”cel mai bun jucător” din Superligă: ”După mine, el e, pot fi subiectiv, dar indexul InStat spune acelaşi lucru” | EXCLSUIV

Cine este, de fapt, ”cel mai bun jucător” din Superligă: ”După mine, el e, pot fi subiectiv, dar indexul InStat spune acelaşi lucru” | EXCLSUIV

Superliga

Comentarii

Invitat în studioul Orange Sport, Andrei Vochin l-a contrazis pe Gică Hagi (58 de ani), care afirma că Farul Constanţa are, statistic, cei mai buni jucători din Superligă, şi a dezvăluit că, de fapt, un fotbalist al FCSB este cel care conduce din punctul de vedere al indexului InStat

Duminică, de la ora 21:00, în direct pe Orange Sport 1 şi Orangesport.ro, Farul Constanţa va primi vizita celor de la FCSB, în meciul care va decide, cel mai probabil soarta acestui campionat.

În cadrul conferinţei de presă dinaintea derby-ului de la Ovidiu, Gică Hagi a vorbit la superlativ despre jucătorii săi şi a afirmat că aceştia sunt cei mai buni din România, din punct de vedere statistic.

”Pot fi subiectiv, dar indexul InStat spune acelaşi lucru”

Andrei Vochin nu a putut accepta acest lucru şi l-a contrazis elegant pe ”Rege”, dezvăluind că, de fapt, Florinel Coman (25 de ani) are cel mai bun index InStat din Superligă, urmat, surprinzător, de Nicuşor Bancu.

Oficialul FRF a glumit că ”Mbappe de România” tot al lui Hagi e, fiind un produs al academiei de pe litoral, şi a recunoscut că şi el îl consideră pe Coman cel mai valoros fotbalist din România la momentul actual.

Cine este ”cel mai bun jucător” din Superligă

E clar, Coman e cel mai bun din România la momentul ăsta, din punctul meu de vedere, are dreptate, că e al lui! Deci, pentru mine, Florinel Coman este cel mai bun jucător din România la ora actuală.

Şi are dreptate, pentru că Gică Hagi l-a creat la academie. Conform indicelui InStat, Coman este cel mai bun fotbalist din România, exceptându-l pe Bancu, căruia i s-a conservat indexul InStat pentru că s-a accidentat şi nu joacă.

Are dreptate, că e tot al lui. După mine, pot fi subiectiv, este cel mai bun jucător din campionat, dar şi indexul InStat spune acelaşi lucru”, a declarat Andrei Vochin, la Orange Sport.

După o primă parte de sezon mai grea, în care a împărţit minutele cu Tavi Popescu, Florinel Coman a ”explodat” în a doua parte a stagiunii şi a devenit ”talismanul” echipei.

”Mbappe de România” are şanse minime de a mai continua la FCSB şi din vară şi speră că va reuşi să părăsească formaţia cu tot cu un titlu în palmares.

Afla mai multe despre: florinel comanfcsbandrei vochin 

viewscnt
Articole similare