Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Gică Hagi, înaintea partidei cu FCSB: ”Suntem cu toţii mobilizaţi şi sperăm să obţinem victoria!”

VIDEO | Gică Hagi, înaintea partidei cu FCSB: ”Suntem cu toţii mobilizaţi şi sperăm să obţinem victoria!”

Fotbal

Comentarii

Gică Hagi (58 de ani), managerul tehnic al Farului, şi-a exprimat gânduri, sâmbătă, înaintea partidei cu FCSB, de duminică, de la Ovidiu, care poate fi decisivă în lupta la titlu.

Partida Farul - FCSB este programată duminică, 21 mai, de la ora 21:00, într-o partidă din etapa a 9-a a play-off-ului.

  • Farul - FCSB va fi transmis ÎN DIRECT pe Orange Sport 1, dar şi în format LIVE VIDEO pe site-ul orangesport.ro.

Gică Hagi se bucură de partea plină a paharului

Gică Hagi a încercat să ridice presiunea de pe umerii jucătorilor săi, înaintea meciului cu FCSB, şi să-i facă pe aceştia să se motiveze singuri, în faţa unei performanţe istorice.

În acelaşi timp, ”Regele” a lăsat de înţeles că, şi-n cazul unui scenariu nedorit, fotbalul nu se va termina în acel punct, iar proiectul va merge mai departe.

La urma urmei, indiferent de rezultatul meciului cu FCSB, Farul Constanţa are asigurată prezenţa în viitoarea ediţie a cupelor europene.

În urmă cu doi ani, ne-am dorit cu toţii să avem la Constanţa  o singură echipă, un singur brand. A început un proiect important, iar în primii cinci ani trebuie să ne consolidăm ca o echipă puternică, un club foarte bine organizat, care să performeze de la an la an.

Suntem pe un drum bun şi foarte bun. Încă nu am ajuns să fim excelenţi, fantastici şi geniali. Dacă, însă, vom câştiga şi meciul de duminică, atunci cred că va fi un lucru excepţional.

Un rezultat e cert, vom participa în cupele europene, am pus în spatele nostru patru cluburi foarte bune, cu mai multă experienţă şi poate bani mai mulţi şi obiective de la început spuse de a câştiga. Suntem mândri de ce am făcut din vară, sunt mândru de jucătorii pe care îi am.

Din punct de vedete fotbalistic şi uman grupul e extraordinar. Ne aşteaptă un meci foarte important, cu o echipă extrem de talentată, tehnică, experimentată.

Trebuie să fim noi, să ne facem jocul nostru, respectându-ne principiile. Am încredere mare în echipă, noi acasă chiar am jucat foarte bine. Sperăm să prindem o zi foarte bună. Adversarul te obligă să dai tot ce ai mai bun, mai mult ca oricând.

Ca la fiecare meci, ne dorim cele trei puncte, care sunt foarte importante. O victorie ne face campioni, iar apoi uşor-uşor putem crea o istorie la Constanţa. Viaţa merge însă înainte şi după acest meci, vom continua procesul de dezvoltare.

Etapa a doua este aceea de a participa în Europa, cu o academie europeană. E un proces de durată, în timp, într-un timp mediu şi lung. Ca să aduci lumea la stadion mereu, trebuie să excelezi. Să joci un fotbal foarte bun. Suntem cu toţii mobilizaţi şi sperăm să obţinem victoria. 

Suntem conştienţi că va fi greu, pentru că adversarul doreşte acelaşi lucru - victoria. Cred că va fi un meci foarte bun”, a declarat Gică Hagi, la conferinţa de presă premergătoare partidei.

VIDEO: Conferinţa lui Gică Hagi, înainte de meciul cu FCSB

Afla mai multe despre: gica hagiovidiufarul-fcsb 

viewscnt
Articole similare