Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Fie pleacă mulţi jucători, fie antrenorul”. Schimbări uriaşe la una dintre echipele de top din Superligă? ”O revoluţie în vestiar” | EXCLUSIV

”Fie pleacă mulţi jucători, fie antrenorul”. Schimbări uriaşe la una dintre echipele de top din Superligă? ”O revoluţie în vestiar” | EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

Invitat în studioul Orange Sport în urma victoriei obţinute de CFR Cluj cu Sepsi, Andrei Vochin a sugerat că a venit momentul pentru schimbări importante în Gruia, fie în ceea ce priveşte lotul de jucători, fie în privinţa băncii tehnice a campioanei.

O clasare pe podium, o calificare în semifinalele Cupei României şi un parcurs până în primăvara Conference League nu sunt de ajuns pentru ca CFR Cluj să clasifice acest sezon ca unul de succes.

Pentru prima dată în ultimii şase ani, campioana, care îşi pierde ”coroana” la finalul acestei stagiuni, va încheia sezonul fără niciun trofeu, nici măcar Supercupa României, pierdută în urmă cu aproape un an.

”Fie se întâmplă o revoluţie în vestiar, fie Dan Petrescu va avea nevoie, din nou, să plece”

S-a tot vorbit despre slăbiciunile din echipa ardeleană, în special în defensivă, lucru care nu se întâmpla anterior foarte des, când Dan Petrescu şi echipa sa erau renumiţi pentru victoriile cu ”scorul preferat”, 1-0.

Însă treaba nu pare să mai meargă în Gruia, iar, în opinia lui Andrei Vochin, a venit momentul ca mai multe schimbări importante să aibă loc în tabăra celor de la CFR.

Oficialul FRF a explicat pe larg de ce consideră că metodele lui Dan Petrescu nu mai dau roade şi a sugerat că există două opţiuni pentru ca un şoc pozitiv să fie produs la echipă.

Schimbări uriaşe la CFR Cluj

Prima variantă ar fi ca o multitudine de jucători să plece din Gruia şi să fie aduşi alţi fotbalişti, neobişnuiţi cu ”Bursuc”, în timp ce a doua ar fi ca antrenorul să fie cel care părăseşte clubul, Vochin glumind că acesta s-ar întoarce la CFR după câteva luni în Golf.

De asta spun că fie se întâmplă o revoluţie în vestiar, în sensul în care pleacă mulţi jucători şi se reface echipa, fie Dan Petrescu va avea nevoie, din nou, să plece în Golf, să stea trei-patru luni acolo, şi, la un moment dat, să se întoarcă la CFR Cluj pentru a face performanţă”, a declarat Andrei Vochin, la Orange Sport.

Dan Petrescu ar putea fi oricum aproape de finalul celui de al treilea mandat pe banca tehnică a CFR Cluj, după ce ar fi primit oferte din Qatar şi Arabia Saudită.

Afla mai multe despre: cfr cluj 

viewscnt
Articole similare