Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Manchester City a luat titlul în Anglia fără să joace, după Nottingham Forest - Arsenal 1-0. Liverpool a ratat calificarea în Champions League. Rezumatele zilei din Premier League sunt AICI | VIDEO

Manchester City a luat titlul în Anglia fără să joace, după Nottingham Forest - Arsenal 1-0. Liverpool a ratat calificarea în Champions League. Rezumatele zilei din Premier League sunt AICI | VIDEO

Premier League

Comentarii

Manchester City a câştigat campionatul în Anglia fără să joace! Arsenal a pierdut surprinzator cu Nottingham Forest şi a pus coroana pe capul lui Guardiola. Tot sâmbătă, egalul cu Aston Villa a condamnat-o pe Liverpool la un sezon fără Champions League.

Arsenal a făcut-o pe City campioana Angliei! "Tunarii" s-au prabuşit pe final de sezon, iar trupa lui Guardiola a câştigat al 9-lea titlu din istorie. A fost rândul lui Nottingham Forest să o învingă pe Arsenal. Awoniyi a marcat dupa o cursă senzaţionala a decarului Gibbs-White.

La Nottingham, bucuria a fost fără margini. Echipa s-a salvat matematic de la retrogradare, astfel că toate nou-promovatele din acest sezon vor rămâne în elita fotbalului englez.

Liverpool şi-a luat adio de la Champions League. "Cormoranii" nu au putut trece de Aston Villa, pe Anfield. Oaspeţii au pus stăpânire pe prima repriză şi au primit un penalty. Watkins a irosit lovitura de departajare obtinuţă tot de el. Ramsey a deblocat tabela.

Liverpool a pedalat în gol după pauză, dar a găsit egalarea prin Firmino. Brazilianul a marcat ultimul său gol pe Anfield, iar la finalul partidei a izbucnit în lacrimi. Milner, Oxlade-Chamberlein şi Keita o vor părăsi şi ei pe Liverpool după partida cu Southampton din ultima etapă. 

Rezultatele meciurilor disputate sâmbătă, în etapa a 37-a din Premier League:

  • Tottenham – Brentford 1-3 (Kane 8 / Mbeumo 50, 62, Wissa 88);
  • Fulham – Crystal Palace 2-2 (Mitrovic 45+5, 61 / Odsonne Edouard 34, Ward 83);
  • Bournemouth – Manchester United 0-1 (Casemiro 9);
  • FC Liverpool – Aston Villa 1-1 (Firmino 89 / Ramsey 27);
  • Wolverhampton – Everton 1-1 ( Hwang Hee-Chan 34 / Yerry Mina 90+9);
  • Nottingham Forest – Arsenal Londra 1-0 (Awoniyi 19)

Afla mai multe despre: premier league 

viewscnt
Articole similare