Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dică, ”săgeţi” către Toni Petrea: ”Chindia, la ce lot avea, trebuia să se salveze. Acum e bătaie pe jucătorii ăştia” | EXCLUSIV

Dică, ”săgeţi” către Toni Petrea: ”Chindia, la ce lot avea, trebuia să se salveze. Acum e bătaie pe jucătorii ăştia” | EXCLUSIV

Fotbal intern

Comentarii

Invitat în studioul Orange Sport, Nicolae Dică (43 de ani) l-a ”înţepat” subtil pe Toni Petrea (48 de ani) după retrogradarea Chindiei Târgovişte. Fostul antrenor de la CS Mioveni susţine că, ”la ce lot avea”, echipa dâmboviţeană ar fi trebuit să se salveze

După remiza cu FC Voluntari şi victoria lui FC Argeş cu Petrolul Ploieşti, Chindia a retrogradat în Liga 2, alături de CS Mioveni, a cărei soartă a fost clară pe mai tot parcursul sezonului.

În urma egalului cu ilfovenii, Toni Petrea a dat o declaraţie care l-a deranjat pe Nicolae Dică, afirmând că şi el ar fi putut să dea ”bir cu fugiţii” mai devreme, pentru a nu avea retrogradarea în CV.

 ”Chindia, la ce lot avea, trebuia să se salveze. Acum e bătaie pe jucătorii ăştia”

Exact aşa a procedat fostul antrenor de la CS Mioveni, iar, deşi MM Stoica a afirmat că Petrea nu îl ataca nicidecum pe Dică, ”Nic” tot a simţit nevoia să îl ”înţepe” pe predecesorul său de la FCSB.

În direct la Orange Sport, antrenorul de 43 de ani a afirmat că formaţia târgovişteană ar fi trebuit să reuşească să se salveze, având în vedere lotul pe care îl avea la dispoziţie.

Dică, ”săgeţi” către Toni Petrea

”(n.r. te-ai simţit 'înţepat'?) Ce treabă aveam eu cu el? Eu, când m-am dus la Mioveni, aveam o înţelegere cu cei de acolo. În momentul în care nu mai avem şanse de a rămâne în prima ligă, voi pleca, asta a fost înţelegerea.

Pentru ce să mai rămân? Să stau să câştig nişte bani sau ce? Chindia, la ce rezultate a avut şi lotul pe care l-a avut, trebuia să rămână în prima ligă. La cum au arătat, mai ales atunci când s-a dus Toni, la început...

Acum e bătaie pe jucătorii ăştia de la Chindia, o parte din ei. Cinci-şase jucători... multe echipe din Liga 1 şi-i doresc. (n.r. dar nu au putut juca la Târgovişte) Da, dar şi anul trecut a fost la fel.

Şi când a mers Toni acolo, au avut rezultate bune, la fel a fost. (n.r. ce crezi că s-a întâmplat?) Nu ştiu, nu am de unde să ştiu, că nu am fost acolo, în interior.

Dar eu de la Mioveni am plecat nu pentru că... dacă mai aveam şanse, stăteam. Şi înainte de meciul cu U Cluj, dacă reuşeam un rezultat pozitiv, am şi vorbit cu conducerea.

<<Dacă reuşim un rezultat pozitiv, mergem în continuare>>”, a declarat Nicolae Dică, la Orange Sport.

Toni Petrea nu va mai continua la Târgovişte după acest sezon, iar majoritatea jucătorilor importanţi, printre care şi golgheterul şi căpitanul Daniel Popa, au şanse mari de a pleca.

Afla mai multe despre: nicolae dicătoni petrea 

viewscnt
Articole similare