Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ianis Stoica, transfer şoc în Superligă! Extrem de interesat de jucător, patronul a luat legătura cu Becali: ”Am discutat, i-am spus clar că l-aş vrea”

Ianis Stoica, transfer şoc în Superligă! Extrem de interesat de jucător, patronul a luat legătura cu Becali: ”Am discutat, i-am spus clar că l-aş vrea”

FCSB

Comentarii

Ianis Stoica (20 de ani) ar putea fi aproape de despărţirea de FCSB. Valeriu Iftime a dezvăluit că este foarte interesat să îl aducă pe atacant la FC Botoşani şi că a luat deja legătura cu Gigi Becali pentru a negocia mutarea.

Considerat una dintre marile speranţe ale FCSB în urmă cu nici doi ani, Ianis Stoica a avut parte de un sezon de uitat, atât la Bucureşti, cât şi la Cluj, din toate punctele de vedere.

Deşi a ajuns la Universitatea în iarnă şi a prins 10 meciuri pentru noua echipă, atacantul nu a reuşit să marcheze nici măcar o dată, iar lipsa sa de încredere este evidentă.

”I-am spus clar că mi l-aş dori la Botoşani”

Dacă Gigi Becali cerea cândva 10 de milioane de euro pentru Stoica, acum a ajuns să primească oferte să îl cedeze pe atacant liber de contract.

Valeriu Iftime este foarte interesat de tânărul atacant, dar nu ar dori să îl aducă sub formă de împrumut în Moldova, ci definitiv, aspect pe care i l-a transmis şi lui Becali.

Rămâne de văzut dacă vreuna dintre părţi va fi dispusă să ajungă la un compromis, iar transferul să fie realizat, dar un lucru este clar: Ianis Stoica are nevoie de un nou început, pentru a îşi relansa cariera.

Ianis Stoica, posibil transfer şoc în Superligă!

E adevărat că vrem un jucător care îi aparţine lui Gigi Becali. Aveţi informaţia corectă. E vorba de Ianis Stoica, jucător care acum e împrumutat la Universitatea Cluj.

Însă el e jucătorul celor de la FCSB. Am discutat cu el şi i-am spus clar că eu mi l-aş dori la FC Botoşani, dar nu îl vreau sub formă de împrumut.

Nu prea îmi mai plac astfel de transferuri. Dacă el îşi va rezolva situaţia de la FCSB, atunci eu îl vreau la FC Botoşani. Însă, nu sunt sigur dacă Gigi Becali îl va lăsa liber de contract.

Vom vedea în zilele următoare ce o să se întâmple. Dar, de acum un cuvânt foarte important la transferuri  la noi la echipă îl va avea Marius Croitoru.

Prin filtrul lui Croitoru se vor face de acum transferurile la FC Botoşani”, a declarat Valeriu Iftime, pentru Prosport.

Afla mai multe despre: ianis stoica 

viewscnt
Articole similare