Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING NEWS | Cinci fotbalişti pleacă de la FCSB, dintre care doi titulari! Gigi Becali a confirmat: "Acum avem două soluţii"

BREAKING NEWS | Cinci fotbalişti pleacă de la FCSB, dintre care doi titulari! Gigi Becali a confirmat: "Acum avem două soluţii"

FCSB

Comentarii

Cel puţin cinci fotbalişti vor pleca de la FCSB, printre care şi titularii Joonas Tamm şi Deian Sorescu. Gigi Becali a anunţat prima măsură luată, după ce a pierdut titlul în faţa Farului Constanţa.

Gigi Becali a început în forţă "curăţenia" la FCSB, cu cinci fotbalişti care pleacă

Farul Constanţa a învins duminică seara pe FCSB cu 3-2, după un meci în care gazdele au revenit de la 0-2, şi echipa lui Gheorghe Hagi este noua campioană a României. Cu o etapă înainte de finalul play-off-ului, Farul are 50 de puncte, în timp ce FCSB, locul doi, are 46. 

Jucătorii echipei Farul au primit trofeul de campioană a României, după victoria, scor 3-2, cu FCSB, din etapa a noua a Superligii.

Repercusiuni vor fi la FCSB, iar primele măsuri se vor aplica la nivel de lot. Cinci fotbalişti pleacă de la echipa antrenată de Elias Charalambous şi Mihai Pintilii. 

Jucătorii care termină contractul în iunie, Valentin Creţu, Deian Sorescu, Joonas Tamm, Boban Nikolov şi Billel Omrani, nu vor mai face parte din lot şi din sezonul următor. 

"Acum sunt cinci cărora le expiră contractul, care vor pleca", a spus Gigi Becali, a doua zi după ce FCSB a pierdut titlul. 

Pentru Deian Sorescu, titular de când a venit din Polonia, Gigi Becali ar fi fost nevoit să plătească încă 950.000 de euro, pentru a-l cumpăra definitiv de la Rakow. 

Alt titular care pleacă, Joonas Tamm, vorbea despre faptul că FCSB nu i-a propus prelungirea, deşi a recunoscut că se simte bine la echipa bucureşteană. 

În schimb, Valentin Creţu, Boban Nikolov şi Billel Omrani au fost variante de avarie în acest play-off. 

Gigi Becali are în minte două planuri: fie taie bugetul, fie continuă să investească la FCSB

"Avem două soluţii. Nu sunt convins pe care s-o aleg. 

"Ori tăiem, facem şi dregem, ori mai riscăm şi investim să luăm campionatul la pas. Ori rămânem ca până acum, la locul cinci, doi, şapte...", a adăugat finanţatorul FCSB, Gigi Becali, după ce Farul Constanţa a devenit campioana României. 

FOTO | Gigi Becali, nervos la prima apariţie după ce FCSB a pierdut titlul! Gestul neobişnuit făcut în faţa oamenilor, la palat

 

Afla mai multe despre: gigi becaliplecari fcsbfarul constanta campioanafarul fcsb 

viewscnt
Articole similare