Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO | Gigi Becali, nervos la prima apariţie după ce FCSB a pierdut titlul! Gestul neobişnuit făcut în faţa oamenilor, la palat

FOTO | Gigi Becali, nervos la prima apariţie după ce FCSB a pierdut titlul! Gestul neobişnuit făcut în faţa oamenilor, la palatgalerie foto

FCSB

Comentarii

Finanţatorul FCSB, Gigi Becali, resimte din plin rezultatul de duminică seara de la Ovidiu, în urma căruia Farul Constanţa a devenit campioana Superligii. Afaceristul a apărut luni dimineaţa la palatul din Aleea Alexandru, dar a făcut un gest neobişnuit.

Gigi Becali, afectat de titlul pierdut de FCSB! Ce a făcut a doua zi după ce Farul Constanţa a devenit campioană

Farul Constanţa a învins duminică seara pe FCSB cu 3-2, după un meci în care gazdele au revenit de la 0-2, şi echipa lui Gheorghe Hagi este noua campioană a României. Cu o etapă înainte de finalul play-off-ului, Farul are 50 de puncte, în timp ce FCSB, locul doi, are 46. 

Jucătorii echipei Farul au primit trofeul de campioană a României, după victoria, scor 3-2, cu FCSB, din etapa a noua a Superligii.

Aşteptările lui Gigi Becali au fost uriaşe înainte de penultima etapă a play-off-ului Superligii. Afaceristul a visat să cucerească titlul din nou cu echipa bucureşteană şi să revină în grupele Champions League. 

În play-off, FCSB a recuperat din distanţă faţă de CFR Cluj şi Farul, iar dacă n-ar fi pierdut la Ovidiu ar fi jucat cu titlul pe masă pe Arena Naţională, cu Rapid Bucureşti, weekend-ul următor. 

Gigi Becali şi-a făcut apariţia la palatul din Aleea Alexandru, a doua zi după ce Gică Hagi a sărbătorit cu Farul Constanţa, dar starea sa de spirit n-a fost bună. 

Înainte de a le vorbi reporterilor, a făcut un gest neobişnuit pentru el, prin care a arătat frustrarea ratării titlului. 

Finanţatorul FCSB a fost aşteptat de mai multe persoane nevoiaşe în faţa casei, dar de această dată nu a mai fost darnic. 

Nervos şi supărat din cauza unui nou titlu ratat, Gigi Becali nu a stat la discuţii cu persoanele venite special pentru a-i cere ajutorul şi chiar a fost iritat de prezenţa lor. 

Galerie foto cu Gigi Becali, a doua zi după Farul - FCSB

De-a lungul timpului, Gigi Becali a fost protagonistul unor acte caritabile, a împărţit bani colindătorilor sau preoţilor veniţi la uşa sa şi a fost impresionat de cazurile sociale, la care a contribuit cu sume mari de bani. 

Leo Strizu a aşteptat acest moment! "A lovit" subtil FCSB după titlul Farului: "Restul rămâne club..."

 Galerie foto

Afla mai multe despre: fcsbgigi becalifarul constanta campioanagigi becali nervos 

viewscnt
Articole similare