Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gică Hagi, un antrenor fericit: ”O zi frumoasă pentru mine! Toată Constanţa este fericită”

Gică Hagi, un antrenor fericit: ”O zi frumoasă pentru mine! Toată Constanţa este fericită”

Fotbal

Comentarii

Farul Constanţa a învins-o pe FCSB, scor 3-2 (1-2), duminică seară, la Ovidiu, într-o partidă din etapa a 9-a a play-off-ului din Superligă.

Gică Hagi, la cel mai important trofeu al carierei de antrenor

Chiar dacă mai are un titlu pe vremea Viitorului Constanţa, Gică Hagi consideră că acest triumf este cel mai important din cariera sa.

În formă amândouă echipele, niciuna nu şi-a dorit să se apere. Am dovedit că merităm să fim campioni, că am întors rezultate cu echipe foarte bune. Publicul îi împinge pe toţi de la spate.

Punem ziua asta în ramă, o zi frumoasă pentru mine azi. Toate trofeele sunt mari. Oricând vin... E mai mare ăsta, că acum fericită e toată Constanţa.

E super, fericirea e mare. Noi am crezut mereu, ne place să atacăm, să avem construcţia din spate, să avem răbdare. Cred că am avut de toate în seara asta cu toate că am început meciul foarte prost.

În toate meciurile am jucat foarte bine, avem cele mai multe goluri, cele mai puţine înfrângeri. V-am zis în vară că avem o echipă foarte talentată. 

I-am lăsat la final cu mulţimea, că ei sunt artiştii. Noi doar planificăm şi doar să ieşim din când în când”, a declarat Gică Hagi, la finalul partidei cu FCSB.

Afla mai multe despre: farul-fcsbgica hagi 

viewscnt
Articole similare