Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Istorie la Ovidiu! Gică Hagi a făcut turul de onoare al stadionului în uralele fanilor. Farul Constanţa a ridicat trofeul Superligii într-un sezon spectaculos

VIDEO | Istorie la Ovidiu! Gică Hagi a făcut turul de onoare al stadionului în uralele fanilor. Farul Constanţa a ridicat trofeul Superligii într-un sezon spectaculos

Farul Constanța

Comentarii

Farul Constanţa a primit trofeul Superligii, ediţia 2022-2023, iar Gică Hagi, idolul gazdelor, a făcut turul de onoare al stadionului, în uralele fanilor.

VIDEO | Momente istorice pentru Farul Constanţa! Gică Hagi, "Regele", a fost ovaţionat de suporteri

Istoria titlului decernat la Ovidiu s-a scris după 90 de minute spectaculoase, cu răsturnări de situaţie. 

Farul Constanţa a învins duminică seara pe FCSB cu 3-2, după un meci în care gazdele ai revenit de la 0-2, şi echipa lui Gheorghe Hagi este noua campioană a României. Cu o etapă înainte de finalul play-off-ului, Farul are 50 de puncte, în timp ce FCSB, locul doi, are 46.

În partea secundă Tudor Băluţă a egalat cu o lovitură de cap, în minutul 58, dintr- centrare a lui Casap. În continuare s-a jucat pe contre, iar gazdele au marcat golul victoriei în minutul 86, pin Louis Munteanu, aducând titlul în vitrina Farului.

Imediat după ce Gică Hagi a oferit prima reacţie, "Regele" a revenit pe gazon, pentru momentul de glorie al "marinarilor". 

Managerul campioanei a primit medalia şi a plecat într-un tur al stadionului, într-un semn de recunoştinţă pentru miile de fani care au fost pe arena din Ovidiu. 

"Flancat" de copii, doritori să facă o poză cu el sau să-l felicite, Gică Hagi s-a asigurat că momentul e marcat. 

El a revenit pe podiumul de la centrul terenului, unde echipa Farul Constanţa a ridicat trofeul Superligii. Ionuţ Larie, căpitanul echipei, a fost cel care a avut onoarea de a da tonul petrecerii. 

VIDEO | Gică Hagi a făcut turul stadionului! Farul a ridicat trofeul Superligii

VIDEO | Farul - FCSB 3-2, în play-off-ul Superligii

Afla mai multe despre: gica hagifarul constantagica hagi campionfarul constanta superliga 

viewscnt
Articole similare