Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce a mai putut spune Alibec de la faţa locului, OUT pentru Farul - FCSB! "Acum m-au luat nervii". Clipe grele pe margine | VIDEO

Ce a mai putut spune Alibec de la faţa locului, OUT pentru Farul - FCSB! "Acum m-au luat nervii". Clipe grele pe margine | VIDEO

Farul Constanța

Comentarii

Denis Alibec (32 de ani) a asistat neputincios de pe margine la Farul Constanţa - FCSB. Suspendat, el a fost surprins vizibil afectat de situaţie, atunci când a oferit detalii de la faţa locului, despre meciul sezonului.

Denis Alibec a venit pe stadion pentru Farul - FCSB! "Acum m-au luat nervii". Clipele grele pe care le trăieşte

Denis Alibec este ghinionistul sezonului la Farul Constanţa. Favoritul lui Gică Hagi a fost suspendat pentru ultimele două etape din play-off, după ce i-a aplicat un cot în ceafă lui Ştefan Vlădoiu, în Universitatea Craiova - Farul Constanţa. 

Venit la costum la ceea ce ar putea fi meciul care să-i aducă titlul Farului Constanţa, Denis Alibec a fost vizibil stânjenit de situaţia în care se află, ieşit din jocul anului.

"Foarte greu, am mari emoţii, cred că de 10 ori mai mari decât dacă aş fi jucat. Trebuie să-mi încurajez colegii, am mare încredere în ei. Da, m-am mai liniştit, dar acum (n.r. - după ce a ajuns pe stadionul din Ovdiu) iar m-au luat nervii, că nu pot să joc, în atmosfera asta frumoasă, dar cred că vom ieşi învingători la final. 

Acasă suntem de neînvins. Sper să dea gol toţi trei atacanţii, să fie şi autogol, doar să câştigăm. Chiar vorbeam cu colegii că atunci când vom avea stadion se va umple 100%. Important e să luăm trofeul, Larie îl va ridica, dar mai sunt 90 de minute până atunci", a declarat Denis Alibec, cu scurt timp înainte de Farul - FCSB.

Farul - FCSB, live video, pe Orange Sport 1 şi Orangesport.ro, posibila "finală" a campionatului

Farul Constanţa - FCSB are loc duminică, de la 21:00, în direct pe Orange Sport 1 şi Orangesport.ro. 

În clasamentul Superligii, Farul Constanţa e lider, cu 47 de puncte, în timp ce FCSB e a doua, cu 46 de puncte. 

Dacă Farul învinge FCSB, noul trofeu al Superligii va fi decernat la Ovidiu. În caz contrar, se duce la Cluj, pentru CFR - Farul, ori în Bucureşti, pentru FCSB - Rapid. 

Denis Alibec a primit mesaje tulburătoare după eliminarea din Universitatea Craiova - Farul Constanţa

La scurt timp după ce atacantul naţionalei a fost eliminat în Oltenia, pentru ultimele două etape din play-off, mesajele jignitoare au curs pe reţelele de socializare. 

Emilia Stroe, mama lui Denis Alibec, a dezvăluit că fotbalistul Farului a fost afectat de faptul că anumite persoane i-au transmis că a luat cartonaş roşu intenţionat, pentru a ajuta FCSB. 

De asemenea, a oferit detalii dure despre ce s-a întâmplat cu Denis Alibec, după suspendare

Afla mai multe despre: denis alibecfarul fcsbdenis alibec farul fcsb 

viewscnt
Articole similare