Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un titular de la FCSB îi răspunde lui Gică Hagi: ”Vorbele rele pot face uneori mai bine decât vorbele bune” | EXCLUSIV

Un titular de la FCSB îi răspunde lui Gică Hagi: ”Vorbele rele pot face uneori mai bine decât vorbele bune” | EXCLUSIV

Fotbal

Comentarii

Farul Constanţa şi FCSB se întâlnesc duminică, 21 mai, de la ora 21:00, la Ovidiu, într-o partidă din etapa a 9-a a play-off-ului din Superligă.

Ştefan Târnovanu, după dialogul la distanţă cu Gică Hagi: ”S-au înţeles greşit lucrurile”

Declaraţiile ”războinice” ale lui Ştefan Târnovanu de după meciul cu CFR Cluj, câştigat 1-0, l-a obligat pe Gică Hagi să-şi apere clubul la scurt timp, iar o întreagă polemică s-a creat.

Portarul de la FCSB a afirmat că ”toată lumea trage pentru Farul”, în timp ce Gică Hagi l-a sfătuit ”să aibă grijă, nu cumva să plâng duminică precum a făcut-o la meciurile cu Silkeborg”, când Târnovanu a încasat 10 goluri.

Ştefan Târnovanu consideră că vorbele sale au fost interpretate greşit, însă nu are putea niciodată să intre într-o polemică cu Gică Hagi, indiferent de subiect.

În schimb, fotbalistul a declarat că se simte motivat de declaraţiile ”Regelui” şi va încerca să le transforme într-un impuls pozitiv.

Normal că m-au motiva declaraţiile lui (n.r. - Gică Hagi). Însă după meciul cu CFR s-au înţeles greşit lucrurile. Nu am cum să mă iau de domnul Hagi niciodată în viaţa asta. Nu mi-aş putea permite nici acum, nici în viitor. Am spus doar că lumea din afara clubului ţine cu Farul.

Drept dovadă, toată săptămâna m-am uitat la oameni de fotbal, antrenor, jucători... <<Cine vrei să câştige titlul?>> <<Farul>>. Acum să vedem cât de reală e susţinerea asta.

Dacă vom câştiga noi, simt că vor fi câţiva care se vor schimba, vor spune că noi meritam, dar vine meciul, trebuie să fim montaţi şi să luăm cele trei puncte.

(n.r. - Gică Hagi i-a amintit lui Târnovanu că poate va plânge din nou în Farul - FCSB, precum a făcut-o în meciul cu Silkeborg). Am perceput-o ca o motivaţie, mi-a dat încredere. Vorbele rele pot face uneori mai bine decât vorbele bune. Am văzut trofeul, deja mi-am imaginat cum ar fi să facem poze cu el”, a declarat Ştefan Târnovanu pentru Orange Sport.

Afla mai multe despre: farul-fcsbgica hagistefan tarnovanu 

viewscnt
Articole similare