Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Panduru l-a trimis la Farul pe un fotbalist al FCSB, când l-a văzut înaintea meciului la inspecţia gazonului: "A luat-o în jos rău de tot" | VIDEO

Panduru l-a trimis la Farul pe un fotbalist al FCSB, când l-a văzut înaintea meciului la inspecţia gazonului: "A luat-o în jos rău de tot" | VIDEO

FCSB

Comentarii

Expertul Orange Sport, Basarab Panduru, a remarcat gestul făcut de mijlocaşul FCSB, Eduard Radaslavescu, înainte de meciul cu Farul Constanţa. Fostul fotbalist

Semnal de alarmă pentru un fotbalist de la FCSB: "Nu e bine să rămână. La costum i-ar fi stat mai bine"

Stadionul din Ovidiu e pregătit de cel mai aşteptat meci din acest play-off, cu o presiune enormă asupra ambelor echipe. Înainte de Farul - FCSB, jucătorii au ieşit la inspecţia gazonului, iar adversarii din această seară au apucat să facă schimb de impresii de la faţa locului. 

Boli a discutat cu Omrani, în timp ce Radaslavescu s-a îmbrăţişat cu foştii săi colegi din echipa de la malul mării. Radaslavescu a fost şi el indirect afectat de directiva lui Gigi Becali, care a spus că nu se bazează pe tineri în play-off, pentru că vrea titlul Superligii. 

Cu doar 29 de minute în play-off şi cu statutul de rezervă, lui Radaslavescu i s-a sugerat că i-ar fi fost mai bine la Farul Constanţa. 

"Lui Radaslavescu i-ar fi plăcut să joace în primul rând. A luat-o în jos rău de tot, anul ăsta n-a jucat mai deloc la FCSB. Nu ştiu dacă e bine să rămână la FCSB, iar la costum i-ar fi stat mai bine", a spus Basarab Panduru, care s-a referit la faptul că fotbaliştii lui Gică Hagi au ieşit la costum, înaintea partidei care s-ar putea dovedi "finala" campionatului. 

Felul în care jucătorii ambelor echipe s-au îmbrăcat a fost comentat şi de Andrei Vochin. 

"Discutăm despre o operaţiune de marketing (n.r. - faptul că jucătorii Farului sunt la costum), că l-am văzut pe Gică Hagi apărând la cravată, deşi şi el era doar la trening, iar din prima etapă de play-off a apărut la costum. Se leagă atunci. Ţinând cont de ce s-ar putea întâmpla în seara asta (n.r. - Farul să câştige titlul), se leagă", a spus consilierul preşedintelui FRF. 

Eduard Radaslavescu, doar pe banca de rezerve în Farul - FCSB, de la 21:00, pe Orange Sport 1 şi Orangesport.ro

Farul Constanţa - FCSB are loc duminică, de la 21:00, în direct pe Orange Sport 1 şi Orangesport.ro. 

În clasamentul Superligii, Farul Constanţa e lider, cu 47 de puncte, în timp ce FCSB e a doua, cu 46 de puncte. 

Dacă Farul învinge FCSB, noul trofeu al Superligii va fi decernat la Ovidiu. În caz contrar, se duce la Cluj, pentru CFR - Farul, ori în Bucureşti, pentru FCSB - Rapid. 

VIDEO | Imagini de la inspecţia gazonului, din Farul - FCSB, în Superligă

 

 

Afla mai multe despre: basarab pandurufcsbfarulfcsb fcsb superligaeduard radaslavescu 

viewscnt
Articole similare