Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Opriţa s-a resemnat cu gândul că Steaua rămâne în Liga 2, dar acum vrea altceva: "Nu se dau? Aşa ştiau şi băieţii"

Opriţa s-a resemnat cu gândul că Steaua rămâne în Liga 2, dar acum vrea altceva: "Nu se dau? Aşa ştiau şi băieţii"

Steaua

Comentarii

Antrenorul Stelei Bucureşti, Daniel Opriţa, a comentat dezamăgit deznodământul play-off-ului Ligii 2. Echipa a terminat pe locul secund, direct promovabil, dar Superligă rămâne doar un vis.

Daniel Opriţa, după ce s-a convins că Steaua mai stă un sezon în Liga 2

Imediat după ce Steaua a învins Gloria Buzău, scor 4-2, CSA a precizat, duminică, într-un comunicat, că este în situaţia de a căuta soluţii legale pentru a putea evolua pe prima scenă a fotbalului românesc, din cauza unei interpretări eronate a Legii Sportului de către FRF.

Daniel Opriţa a oferit şi el o ultimă impresie despre un nou sezon ratat al "militarilor", care vor încerca să ajungă în Superligă din stagiunea următoare. 

„Ultima impresie contează. A fost aşa şi un spectacol pentru cei care au fost în tribună. E bine că am câştigat şi am terminat pe locul 2, despărţiţi de puncte, nu la egalitate. E mai dezamăgitor decât sezonul trecut pentru că am terminat pe loc promovabil şi ne uităm la Galaţi unde e stadionul plin, au invadat terenul, e bucurie mare. Trebuia să fim noi. 

Normal că te uiţi aşa la bucuria lor, ne-am uitat şi anul trecut la Hermannstadt, nu e tocmai confortabil. Până la urmă, am ştiut unde am venit, doar că speranţa pentru sezonul acesta a fost mai mare. Îi felicit pe jucători, le mulţumesc suporterilor că au fost alături de noi şi ne-au sprijinit. Mă aşteptam totuşi ca locul 2 să se premieze cu ceva. Nu aşa se face? 

Ştiu că ne iau locul dar nişte medalii, o diplomă nu se dau? Aşa ştiau şi băieţii. Deocamdată nu ştiu ce urmează, aşteptăm o decizie să se găsească o modalitate de a se promova. Eu mai am un contract încă un an, am discutat ceva cu conducerea”, a declarat Daniel Opriţa după ce Steaua a învins în ultima etapă a play-off-ului Ligii 2. 

Afla mai multe despre: daniel opritasteauasteaua liga 2 

viewscnt
Articole similare