Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Nebunie la Galaţi după ce Oţelul a promovat în Superligă! Fanii au invadat terenul şi au sărbătorit cu jucătorii

VIDEO | Nebunie la Galaţi după ce Oţelul a promovat în Superligă! Fanii au invadat terenul şi au sărbătorit cu jucătorii

Oțelul Galați

Comentarii

Oţelul a reuşit să îşi asigure promovarea directă în Superligă, după ce s-a impus în ultima etapă a play-off-ului, scor 1-0, cu Unirea Dej. După fluierul final, sărbătoarea s-a declanşat la Galaţi, iar fanii au invadat terenul, pentru a sărbători alături de jucători.

Nebunie la Galaţi după ce Oţelul a promovat în Superlig

Oţelul Galaţi şi Dinamo se luptau pentru ultimul loc de promovare directă în Superligă, în ultima etapă a play-off-ului, iar echipa pregătită de Dorinel Munteanu a fost cea care şi-a îndeplinit misiunea.

”Câinii” aveau nevoie să surclaseze rezultatul Oţelului pentru a urca pe locul al treilea, dar a pierdut fără drept de apel cu Poli Iaşi, astfel că echipa de Galaţi ar fi promovat indiferent de scorul din meciul cu Unirea Dej.

Chiar şi aşa, formaţia pregătită de Dorinel Munteanu s-a impus cu 1-0, datorită unui penalty primit pe sfârşit de meci, iar, după fluierul final, a început sărbătoarea la Galaţi.

Fanii au invadat terenul pentru a sărbători revenirea în Superligă, după opt ani, alături de jucători.

 

De cealaltă parte, după înfrângerea 1-4 cu Poli Iaşi, Dinamo a rămas pe locul al patrulea şi va da peste FC Argeş la barajul de promovare / menţinere.

Afla mai multe despre: oţelul galaţi 

viewscnt
Articole similare