Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ultraşii Stelei, atac dezlănţuit la adresa lui Talpan la meciul cu Buzău: ”Lasă Grecia, recomandăm Obregia. Circ ieftin ai etalat, versiunea 2.0 de la Palat”

Ultraşii Stelei, atac dezlănţuit la adresa lui Talpan la meciul cu Buzău: ”Lasă Grecia, recomandăm Obregia. Circ ieftin ai etalat, versiunea 2.0 de la Palat”

Steaua

Comentarii

Ultraşii lui CSA Steaua au lansat un atac dezlănţuit la adresa juristului clubului, Florin Talpan, la meciul cu Gloria Buzău, ultimul din acest sezon pentru ”militari”.

Ultraşii Stelei, atac dezlănţuit la adresa lui Talpan la meciul cu Buzău

Deşi şi-a asigurat deja matematic poziţia secundă, care duce direct în Superligă, CSA Steaua, bineînţeles, nu va promova, întrucât nu a primit licenţa pentru primul eşalon, din cauza Legii Sportului.

Frustrarea este mare nu doar în tabăra roş-albastră, ci şi în rândul fanilor, care s-au săturat să li se facă promisiuni false şi ca echipa să joace, practic, fără vreun obiectiv.

La meciul cu Gloria Buzău, ultraşii Stelei au lansat un atac la adresa lui Florin Talpan, prin intermediul unor bannere afişate pe parcursul partidei, vezi foto AICI.

Mesajele transmise de suporteri juristului:

  • Îţi place la Fanatik şi la tv, Steaua a promovat, de ce jucăm în B
  • Vorbeşti împotriva Stelei, vorbeşti împotriva noastră, Sudul nu uită şi nu iartă
  • Circ ieftin la tv ai etalat, privim versiunea 2.0 de la Palat
  • Precum la şah, nebunul trebuie sacrificat, întodeauna scopul final e cel mai important
  • Promovarea câştigată pe gazon, în birouri se doarme la unison
  • Respectaţi Steaua, opriţi circul
  • Elena mai lasă Grecia, vă recomandăm Obregia

Ultraşii îl consider pe Talpan vinovat pentru faptul că CSA nu are drept de promovare şi îl condamnă pe acesta pentru apariţiile publice constante din ultima vreme.

Afla mai multe despre: csa steaua 

viewscnt
Articole similare