Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Emoţionant! Ianis Hagi a marcat primul gol oficial după o pauză de 15 luni

VIDEO | Emoţionant! Ianis Hagi a marcat primul gol oficial după o pauză de 15 luni
Comentarii

Ianis Hagi (24 de ani) a marcat, duminică, primul său gol oficial pentru Rangers, pe terenul celor de la Hibernian, în victoria cu scorul de 3-1 (1-0), din etapa a 36-a a campionatului din Scoţia.

În minutul 55 al jocului, la scorul de 1-0 pentru Rangers, Ianis Hagi a reuşit să marcheze cu un şut plasat la colţul din stânga al portarului, cu stângul.

  • Ianis Hagi a fost titularizat de către antrenorul Michael Beale.

VIDEO: Golul marcat de Ianis Hagi

 

Fotbalistul român s-a descătuşat după reuşita sa. A urlat cât a putut de tare, în tentativa de a alunga toate ghinioanele ultimului an şi s-a prăbuşit în genunchi, pe gazon.

  • 5 milioane de euro este cota de piaţă a lui Ianis Hagi, conform transfermarkt.de.

A fost primul gol marcat de Ianis Hagi după pauza pricinuită de operaţia de ligamente încrucişate la genunchi, care l-a ţinut departe de gazon un an.

De asemenea, a fost primul gol oficial marcat după o pauză de 15 luni. Ultima oară punctase pe 18 ianuarie 2022, într-o remiză a lui Rangers pe terenul celor de la Aberdeen, scor 1-1.

În ultima perioadă, Ianis Hagi a început să bifeze tot mai multe minute pentru Rangers, iar duminică a venit şi primul gol. 

Aşadar, mijlocaşul a demonstrat că poate reprezenta o soluţie şi pentru echipa naţională a României care, în luna iunie, va juca două partide de calificare pentru Euro 2024, în deplasare, contra celor din Kosovo (16 iunie) şi Elveţia (19 iunie).

Afla mai multe despre: ianis hagirangersscotiaaberdeen 

viewscnt
Articole similare