Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

S-au stabilit partidele din barajul pentru menţinere/promovare în Superligă. Când sunt programate duelurile

S-au stabilit partidele din barajul pentru menţinere/promovare în Superligă. Când sunt programate duelurile

Fotbal

Comentarii

Duminică au avut loc ultimele partide din cadrul play-off-ului din Liga 2, iar acum lucrurile sunt clare în legătură cu meciurile din barajul de menţinere/promovare în Superligă.

Aşadar, din Liga 2 au promovat direct Poli Iaşi şi Oţelul Galaţi, iar la baraj s-au calificat Dinamo Bucureşti şi Gloria Buzău.

În Superligă, UTA Arad şi FC Argeş au ocupat locurile 13, respectiv 14, şi au prins barajul. CS Mioveni şi Chindia Târgovişte nu au fost la fel de norocoase şi au retrogradat direct.

Misiune dificilă pentru Dinamo

Aşadar, în urma împerecherii stabilite la începutul sezonului s-au stabilit cele două dueluri din baraj:

  • UTA Arad - Gloria Buzău
  • FC Argeş - Dinamo Bucureşti

Urmează a fi stabilită, prin tragerea la sorţi, gazdele partidelor tur, care se vor disputa în zilele de 27 şi 29 mai.

Returul este programat o săptămână mai târziu, pe 3 şi 5 iunie.

Dinamo, înfrângere dureroasă la Iaşi, în ultima rundă

Dinamo a ratat promovarea directă în Superligă în ultima etapă a play-off-ului Ligii 2. A fost învinsă cu 4-1 de Poli Iaşi, iar Oţelul a câştigat, acasă, contra celor de la Unirea Dej, scor 1-0.

Absolut nimic nu a funcţionat şi, dincolo de asta, ne-am şi accidentat foarte mulţi jucători, o să vedem, asta mă preocupă cel mai tare, faptul că avem foarte mulţi accidentaţi după acest meci.

Să vedem care e situaţia, sper să reuşim să îi refacem până la baraj. Când faci asemenea cadouri în astfel de meciuri, e greu, cred că totuşi, pentru unii jucători, care joacă pentru prima dată meciuri cu astfel de încărcătură, s-a simţit.

I-am simţit timoraţi, nervoşi, asta este, învăţăm. A fost un meci prost, trebuie să învăţăm foarte multe din meciul ăsta, ne aşteaptă meciurile de baraj, sper să se refacă accidentaţii până atunci”, a declarat Ovidiu Burcă după meci, printre altele.

Afla mai multe despre: gloria buzaubaraj 

viewscnt
Articole similare