Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

CSA Steaua încă mai speră la promovarea în Superligă: ”Căutăm soluţii legale”. Cine va antrena echipa în sezonul viitor

CSA Steaua încă mai speră la promovarea în Superligă: ”Căutăm soluţii legale”. Cine va antrena echipa în sezonul viitorgalerie foto

Fotbal

Comentarii

Liga 2 s-a încheiat, cu CSA Steaua pe poziţia a doua, dar fără drept de promovare şi foarte multe sentimente de frustrare.

Suporterii celor de la CSA Steaua şi-au manifestat public nemulţumirea privind faptul că nu s-a găsit o soluţie legală pentru a se obţine dreptul de promovare, cu trimitere directă în special către juristul clubului, Florin Talpan.

Daniel Opriţa rămâne la Steaua

Cu toate acestea, conducătorii clubului Steaua încearcă să privească partea plină a paharului, la capătul unui sezon bun, încheiat pe locul 2.

Fotbaliştii au fost felicitaţi public pentru parcursul bun şi au primit promisiunea că se va căuta o soluţie viabilă pentru obţinerea promovării în ”al 12-lea ceas”.

În plus, şefii Stelei l-au reconfirmat public în funcţie pe Daniel Opriţa, cel care se ocupa de echipă şi-n sezonul viitor, în pofida nemulţumirilor lui Florin Talpan, care nu-l consideră potrivit pentru o asemenea misiune.

Punct final în sezonul Ligii 2, sezonul 2022-2023. Echipa noastră termină pe poziţia secundă, care ne asigură promovarea din punct de vedere sportiv.

Interpretarea eronată a Legii Sportului, de către Federaţia Română de Fotbal, ne pune în situaţia de a căuta soluţii legale pentru a putea evolua pe prima scenă a fotbalului românesc.

Facem precizarea că un eventual demers al clubului nostru, nu putea fi întreprins, decât după comunicarea oficială a FRF.

Felicităm jucătorii şi staff-ul tehnic pentru performanţa reuşită şi mulţumim fanilor pentru suportul necondiţionat.

De asemenea, dorim să vă comunicăm că Daniel Opriţa va fi antrenorul echipei noastre şi în sezonul viitor, iar componenţa lotului de jucători va fi strict în responsabilitatea lui şi a staff-ului tehnic”, a fost anunţul celor de la Steaua, publicat pe reţelele sociale.

Clasmament final play-off Liga 2:

Sursa foto: flashscore.ro

Afla mai multe despre: steauadaniel opritaflorin talpan 

viewscnt
Articole similare