Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Becali poate renunţa la el după un sezon! Surpriza majoră anunţată chiar de fotbalist, înainte de Farul - FCSB: "Contractul putea fi făcut până pe 15 mai"

Becali poate renunţa la el după un sezon! Surpriza majoră anunţată chiar de fotbalist, înainte de Farul - FCSB: "Contractul putea fi făcut până pe 15 mai"

FCSB

Comentarii

FCSB are un prim 11 solid conturat de-a lungul acestui sezon, iar finanţatorul Gigi Becali pregăteşte alte "transferuri mari", dacă va cuceri titlul Superligii. Afaceristul le-a prelungit contractul unor titulari, dar l-a ocolit, pentru moment, pe "stâlpul" apărării.

Poate pleca de la FCSB după un singur sezon! Gigi Becali l-a ocolit, deşi a prelungit deja mai multe contracte

FCSB va trimite echipa tip la Ovidiu, pentru ceea ce ar putea fi "finala" Superligii, contra liderului Farul Constanţa. Din primul 11 nu vor lipsi piesele importante, printre care şi Joonas Tamm. 

Internaţionalul estonian a semnat în iulie 2022 cu FCSB, iar din acel moment a devenit titular. El a strâns aproape 3.700 de minute, un total de 43 de meciuri, dar nu a primit niciun indiciu că va continua la clubul bucureştean. 

Înainte de Farul - FCSB, Joonas Tamm a vorbit pentru presa din Estonia despre viitorul său. Contractul îi expiră în iunie, iar partidele cu Farul şi Rapid ar putea fi ultimele pentru el. 

FCSB putea activa clauza prin care să-i prelungească înţelegerea lui Tamm şi pentru sezonul 2023-2024, dar n-a făcut-o, iar fundaşul central de 31 de ani a oferit detalii. 

"Clubul a avut o opţiune, până pe 15 mai, să-mi extindă contractul în anumite circumstanţe. Nu au folosit opţiunea. Totuşi, din ce am auzit, deciziile finale referitoare la jucători vor fi luate până la finalul sezonului", a spus Tamm conform Soccernet.ee, care citează Õhtulehe

În aceeaşi măsură, Tamm şi-a arătat disponibilitatea de a rămâne la FCSB: "Da, normal. Îmi place aici", a adăugat estonianul pentru sursa citată. 

În perioada în care a aşteptat un semn din partea FCSB, Tamm a aflat despre prelungirea contractului a trei titulari în care Gigi Becali are încredere

De asemenea, Gigi Becali a anunţat recent că vrea să facă cinci transferuri la FCSB, printre care doi fundaşi centrali, pe un post pe care se luptă: Tamm, Dawa, Iulian Cristea şi Denis Haruţ. 

Joonas Tamm, titular în Farul Constanţa - FCSB, de la 21:00, pe Orange Sport 1 şi Orangesport.ro

Farul Constanţa - FCSB are loc duminică, de la 21:00, în direct pe Orange Sport 1 şi Orangesport.ro

În clasamentul Superligii, Farul Constanţa e lider, cu 47 de puncte, în timp ce FCSB e a doua, cu 46 de puncte. 

Dacă Farul învinge FCSB, noul trofeu al Superligii va fi decernat la Ovidiu. În caz contrar, se duce la Cluj, pentru CFR - Farul, ori în Bucureşti, pentru FCSB - Rapid. 

Afla mai multe despre: gigi becalifcsbjoonas tammtransferuri fcsb 

viewscnt
Articole similare