Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Condiţia prin care Florinel Coman poate prinde transferul carierei în vară. ”Ştim că există interes”

Condiţia prin care Florinel Coman poate prinde transferul carierei în vară. ”Ştim că există interes”

Fotbal

Comentarii

Florinel Coman (25 de ani) este considerat unul dintre cei mai valoroşi jucători din Superligă şi ar putea face pasul către un campionat puternic al Europei, în vară.

Potrivit informaţiilor furnizate de prosport.ro, formaţia portugheză Sporting Lisabona este foarte interesată de achiziţionarea jucătorului de la FCSB, însă are concurenţă.

Se pare că un alt club din Portugalia este gata să intre în lupta pentru semnătura fotbalistului român. Cel mai probabil, ţinând cont de puterea financiară, este vorba de Braga, Benfica sau FC Porto.

Două cluburi din Portugalia îl vor pe Florinel Coman

Sporting Lisabona are cele mai mari şanse de a-l transfera pe Florinel Coman, însă, până în acest moment, conform sursei citate, nu a fost trimisă nicio ofertă oficială.

Lusitanii şi-ar mai dori să-l mai monitorizeze pe Florinel Coman câteva săptămâni, la cele două meciuri rămase din Superligă, cu Farul şi Rapid.

Scouterii celor de la Sporting au întocmit mai multe rapoarte pozitive legate de Florinel Coman, însă par determinaţi să-l mai vadă de câteva ori, înainte de a înainta o ofertă oficială.

Aşadar, dacă va reuşi două evoluţii bune în partidele cu Farul şi Rapid, Florinel Coman i-ar obliga pe reprezentanţii lui Sporting să bage mâna adânc în buzunar şi să realizeze transferul în această vară.

  • 2,5 milioane de euro este cota de piaţă a lui Florinel Coman, conform transfermarkt.de.

Ştim că Sporting Lisabona e foarte interesată de Florinel Coman, dar nu s-a negociat nimic concret. Nu au venit cu o ofertă clară, nici pentru club, nici pentru jucător. Cel mai probabil, aşteaptă să îl mai vadă la aceste două meciuri şi apoi vor face o ofertă scrisă.

Până atunci, orice se poate întâmpla. Ştim că mai există interes şi din partea unui alt club important din Portugalia. O să vedem ce se va întâmpla”, au declarat surse din anturajul lui Florinel Coman, conform sursei citate.

Florinel Coman a mai fost dorit de Sporting Lisabona în trecut, însă portughezii au renunţat după ce Gigi Becali a refuzat oferta de 9 milioane de euro. 

Omul de afaceri şi-ar fi dorit 11 milioane de euro în schimbul fotbalistului.

Afla mai multe despre: florinel coman, , sportingportugalia 

viewscnt
Articole similare