Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | MM şi fotbaliştii FCSB, miraţi de evenimentele din faţa stadionului! Ce s-a întâmplat când autocarul a ajuns pentru meciul cu Farul. Lucrurile puteau degenera

VIDEO | MM şi fotbaliştii FCSB, miraţi de evenimentele din faţa stadionului! Ce s-a întâmplat când autocarul a ajuns pentru meciul cu Farul. Lucrurile puteau degenera

Farul Constanța

Comentarii

A fost tensiune în rândul suporterilor FCSB, care au făcut deplasarea la Ovidiu pentru meciul cu Farul. Jandarmii au intervenit, pentru a aplana posibile violenţe.

VIDEO | MM şi fotbaliştii de la FCSB s-au uitat din autocar la ce se întâmplă lângă stadionul din Ovidiu

Tensiune va fi atât pe teren, cât şi în rândul suporterilor ambelor echipe, singurele rămase în lupta pentru titlul Superligii. 

La Ovidiu, peste 200 de fani ai FCSB pot intra în sectorul destinat oaspeţilor, iar galeria a ajuns cu ore bune înainte lângă arenă. 

Chiar în momentul în care autocarul FCSB a ajuns la stadion, mai mulţi fani ai FCSB au avut o dispută cu jandarmii. Câteva persoane s-au dus ameninţător spre forţele de ordine, iar imediat jandarmii s-au mobilizat. 

Fanii din galeria FCSB au fost împinşi înapoi spre microbuzul cu care au venit, iar situaţia s-a liniştit. 

Farul - FCSB, de la 21:00, pe Orange Sport 1 şi Orangesport.ro, posibila "finală" a campionatului

Farul Constanţa - FCSB are loc duminică, de la 21:00, în direct pe Orange Sport 1 şi Orangesport.ro. 

În clasamentul Superligii, Farul Constanţa e lider, cu 47 de puncte, în timp ce FCSB e a doua, cu 46 de puncte. 

Dacă Farul învinge FCSB, noul trofeu al Superligii va fi decernat la Ovidiu. În caz contrar, se duce la Cluj, pentru CFR - Farul, ori în Bucureşti, pentru FCSB - Rapid. 

 

Afla mai multe despre: farul fcsbautocar fcsbsuporteri fcsb 

viewscnt
Articole similare