Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Leo Strizu a aşteptat acest moment! "A lovit" subtil FCSB după titlul Farului: "Restul rămâne club..." | FOTO

Leo Strizu a aşteptat acest moment! "A lovit" subtil FCSB după titlul Farului: "Restul rămâne club..." | FOTO

FCSB

Comentarii

Fostul antrenor principal al FCSB, Leo Strizu, a reacţionat la scurt timp după ce Farul Constanţa a câştigat titlul Superligii, în meciul direct cu echipa bucureşteană.

Leo Strizu s-a pregătit pentru titlul câştigat de Farul! Mesaj cu bătaie spre FCSB

Farul Constanţa a învins duminică seara pe FCSB cu 3-2, după un meci în care gazdele ai revenit de la 0-2, şi echipa lui Gheorghe Hagi este noua campioană a României. Cu o etapă înainte de finalul play-off-ului, Farul are 50 de puncte, în timp ce FCSB, locul doi, are 46.

În partea secundă Tudor Băluţă a egalat cu o lovitură de cap, în minutul 58, dintr- centrare a lui Casap. În continuare s-a jucat pe contre, iar gazdele au marcat golul victoriei în minutul 86, pin Louis Munteanu, aducând titlul în vitrina Farului.

La câteva minute după FCSB a pierdut titlul matematic, indiferent de ce se întâmplă în ultima etapă atunci când joacă împotriva Rapidului, Leo Strizu s-a pregătit şi a reacţionat. 

În mesajul său laudativ la adresa lui Gică Hagi, care a construit campioana României, a făcut subtil o comparaţie cu perioada petrecută la FCSB, de unde a plecat pe uşa din dos. 

Ce a scris Leo Strizu după ce Farul Constanţa a câştigat titlul în faţa FCSB

"Hagi şi lecţia lui despre educaţie. 

Se începe cu PRICEPEREA într-un domeniu şi un vis. Se continuă cu perseverenţa. Se adaugă exigenţă, nervi, zbucium, agonie, de toate. 

Se selectează merituos. Şi se fomează continuu. 

Se câştigă. Deşi eşti mic. Pentru că întotdeauna seriozitatea, implicarea, perfecţionarea continuă dau calitate, deci rezultat. 

Academia e a copiilor lui Hagi, restul rămâne club...", a scris Leo Strizu pe Facebook. 

Leo Strizu l-a acuzat pe Mihai Stoica după plecarea de la FCSB

Leo Strizu a declarat că a luat decizia de a demisiona din funcţie din cauza declaraţiilor făcute de Mihai Stoica la adresa sa şi din cauza tensiunilor din jurul lui.

A urmat un şir lung de replici între cei doi, care nu s-au menajat. Leo Strizu l-a comparat pe Mihai Stoica cu interlopul Fane Spoitoru, apoi a făcut referire la un episod în care oficialul FCSB s-a ameţit serios de la acool. 

În schimb, MM i-a dat replica: "Deci uitaţi-vă la ăsta ce faţă are. Eu pot să las aşa un specimen să stea lângă echipă? Uitaţi-vă la el ce faţă are! Nu pot să îl las. A fost numit, ştiu, nu de mine, s-a făcut o greşeală. Nu prea mă interesează ce i se pare în neregulă. Pe mine mă sperie şi acum când îi văd faţa”, spunea oficialul FCSB, la Orange Sport. 

Afla mai multe despre: leo strizufcsbleo strizu farul fcsbfarul fcsbfarul constanta 

viewscnt
Articole similare