Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Prima reacţie dinspre campioana României! Gică Popescu le-a reamintit tuturor că Farul a dominat Superliga: "E petrecere acum"

Prima reacţie dinspre campioana României! Gică Popescu le-a reamintit tuturor că Farul a dominat Superliga: "E petrecere acum"

Farul Constanța

Comentarii

Preşedintele Farului Constanţa, Gică Popescu, a oferit prima reacţie dinspre campioana Superligii, într-un moment uriaş pentru echipa antrenată de Gică Hagi.

Gică Popescu, prima reacţie dinspre campioana României, Farul Constanţa

Farul Constanţa a învins duminică seara pe FCSB cu 3-2, după un meci în care gazdele ai revenit de la 0-2, şi echipa lui Gheorghe Hagi este noua campioană a României. Cu o etapă înainte de finalul play-off-ului, Farul are 50 de puncte, în timp ce FCSB, locul doi, are 46.

În partea secundă Tudor Băluţă a egalat cu o lovitură de cap, în minutul 58, dintr- centrare a lui Casap. În continuare s-a jucat pe contre, iar gazdele au marcat golul victoriei în minutul 86, pin Louis Munteanu, aducând titlul în vitrina Farului.

La finalul partidei, Gică Popescu a expus toate argumentele pentru care Farul Constanţa a meritat titlul Superligii şi a redat prima impresie despre meciul spectaculos de la Ovidiu, din penultima etapă a play-off-ului. 

"Cred că am câştigat în seara asta în modul în care am jucat tot sezonul. Am revenit contra uneia dintre cele mai bune echipe din campionat. Am condus 33 de etape şi era păcat să nu ducem la bun sfârşit. E o victorie senzaţională. 

Jucătorii au fost incredibili şi merităm. Dacă am fi câştigat cu lejeritate nu ar fi fost aşa spectaculos. E cel mai spectaculos sezon de Liga 1. 

A fost foarte important golul marcat în prima repriză, apoi am pus presiune. E petrecere acum, mergem să jucăm cu respect meciul cu CFR apoi vacanţă", a declarat Gică Popescu, după ce Farul Constanţa a învins FCSB cu 3-2. 

 

Afla mai multe despre: gica popescufarul fcsbfarul campioana superliga 

viewscnt
Articole similare