Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Trei la rând pentru Manchester City! "Cetăţenii" lui Guardiola au câştigat un nou titlu în Premier League. Rezultatele zilei din Anglia

VIDEO | Trei la rând pentru Manchester City! "Cetăţenii" lui Guardiola au câştigat un nou titlu în Premier League. Rezultatele zilei din Anglia

Premier League

Comentarii

Rezumatele zilei din Premier League.

Manchester City - Chelsea 1-0

City era deja campioană înaintea meciului cu Chelsea. Confruntarea cu londonezii, câştigată cu 1-0, nici nu a mai contat. Imediat după fluierul final, fanii au invadat terenul. 

West Ham - Leeds 3-1

Leeds se duce spre Championship, după doar trei sezoane petrecute în Premier League. Echipa lui Allardyce a condus pe terenul lui West Ham, dar a plecat învinsă. Rodrigo a marcat primul, iar Rice a egalat până la pauză. Leeds s-a prăbuşit în a doua repriză. Bowen şi Lanzini au înscris în poarta lui Robles.  Chiar dacă echipa lor e aproape retrogradată, fanii, dar şi antrenorul lui Leeds au avut chef de glume. Allardyce a găsit cinci lire pe jos şi a încercat să îl mituiască pe al patrulea arbitru. Suporterii s-au costumat în măicuţe şi au invocat divinitatea.

Brighton - Southampton 3-1

Brighton şi-a asigurat prezenţa în cupele europene în sezonul viitor. Trupa lui De Zerbi a învins-o cu 3-1 pe retrogradata Southampton. Puştiul Ferguson a reuşit dubla în prima repriză. Elyounoussi a redus din diferenţă, dar Brighton a avut ultimul cuvânt. Gross a stabilit scorul final.

 

Afla mai multe despre: manchester cityrezultate premier league 

viewscnt
Articole similare