Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reghecampf confirmă interesul dinspre Superligă: ”Desigur. Nu numai din România!”

Reghecampf confirmă interesul dinspre Superligă: ”Desigur. Nu numai din România!”

Fotbal

Comentarii

Antrenorul român Laurenţiu Reghecampf (47 de ani) a confirmat că au existat conexiuni cu oamenii din fotbalul românesc în această perioadă.

Laurenţiu Reghecampf are parte de un sezon complicat în Azerbaidjan, cu Neftchi Baku. Echipa va termina sezonul pe locul trei şi se află în finala Cupei Azerbaidjanului.

Reghecampf a confirmat interesul din Superligă

S-a vorbit, recent, de faptul că patronul celor de la Universitatea Craiova, Mihai Rotaru, ar fi tentat să-l readucă la club pe Laurenţiu Reghecampf, în această vară, deoarece nu ar fi mulţumit de modul în care echipa se exprimă sub comanda lui Eugen Neagoe.

Cu toate acestea, nu au existat informaţii confirmate dinspre cele două părţi, însă un sâmbure de adevăr pare să existe.

Chestionat de jurnaliştii din Azerbaidjan pe tema interesului dinspre România, Laurenţiu Reghecampf a recunoscut că au fost discuţii, dar şi cu alte cluburi din alte ţări.

Cu toate acestea, tehnicianul lasă de înţeles că nu ar fi interesat să plece din Azerbaidjan, însă rămâne de văzut ce se va întâmpla în cazul în care va pierde Cupa Azerbaidjanului.

Desigur, au fost discuţii. Nu doar din România. Dar nu este nevoie să vorbim pe acest subiect. Contractul meu cu Neftchi continuă. Mă simt foarte bine la Baku.

Vreau să accept provocarea şi să devin campion al Azerbaidjanului cu echipa mea”, a declarat Laurenţiu Reghecampf, conform sportinfo.az.

Laurenţiu Reghecampf a antrenat-o pe Universitatea Craiova chiar înainte de a semna cu Neftchi Baku, în perioada iulie 2021- iunie 2022, când a strâns 45 de meciuri.

  • Bilanţul lui Reghecampf la Craiova: 26 de victorii, 7 egaluri, 12 înfrângeri. Golaveraj: 86-37.

Afla mai multe despre: laurentiu reghecampfneftchi baku 

viewscnt
Articole similare