Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reghecampf, pus la zid în Azerbaidjan, după un nou meci dezamăgitor la Neftchi Baku. Revine în Superligă?

Reghecampf, pus la zid în Azerbaidjan, după un nou meci dezamăgitor la Neftchi Baku. Revine în Superligă?

Fotbal

Comentarii

Formaţia antrenată de Laurenţiu Reghecampf (47 de ani), Neftchi Baku, a reuşit contraperformanţa de a remiza contra ultimei clasate, Shamakhi, scor 1-1 (1-0), duminică, pe teren propriu, într-o partidă din etapa 34-a din Azerbaidjan.

În urma acestui rezultat, Neftchi a ajuns la cinci partide consecutive de campionat fără victorie şi a pierdut total susţinerea propriilor fani.

Reghecampf, sub presiune la Neftchi Baku

Chiar dacă sezonul este mult sub aşteptări, Neftchi Baku va termina sezonul pe locul 3, cel care va asigura prezenţa în preliminariile Conference League.

În plus, echipa lui ”Reghe” este calificată şi în finala Cupei Azerbaidjanului, pe care o disputa contra celor de la Gabala, pe 3 iunie. Practic, dacă nu va reuşi să câştige acest trofeu, sunt şanse mari ca antrenorul să fie îndepărtat de la echipă.

După remiza cu Shamakhi, Laurenţiu Reghecampf a fost fost întrebat de către jurnaliştii azeri dacă meciul cu Gabala poate fi decisiv pentru viitorul său la club. De asemenea, a fost întrebat dacă nu cumva el este vinovat pentru situaţia actuală a echipei

Tehnicianul a părut puţin deranjat de întrebări, însă nu a ezitat să ofere răspunsurile aşteptate.

Nu cred că este vorba despre mine, despre jucători sau conducere. Toţi lucrăm împreună, avem aceleaşi obiective. Nu suntem fericiţi când lumea nu vine la stadion, dar suntem vinovaţi în faţa suporterilor, pentru că numai prin jocurile noastre îi putem readuce înapoi pe stadion.

Sunt sigur că în următoarea perioadă jucătorii se vor gândi mai serios la aceste lucru, deoarece au valoarea de a câştiga astfel de meciuri importante. Trebuie doar dea mai mult.

(n.r. - Dacă nu câştigi meciul din finală, cum îţi vezi viitorul la acest club?) Haideţi să jucăm finala şi veţi vedea ce se va întâmpla când o vom câştiga”, le-a transmis Reghecampf azerilor.

Se întoarce Laurenţiu Reghecampf la Universitatea Craiova?

Conform informaţiilor oferite de prosport.ro, Laurenţiu Reghecampf ar putea reveni la Universitatea Craiova din vară.

Sursa citată anunţă că, dacă Eugen Neagoe nu o va duce pe Universitatea Craiova în cupele europene, atunci va fi îndepărtat, iar principalul favorit să îl înlocuiască va fi Laurenţiu Reghecampf.

Laurenţiu Reghecampf a antrenat-o pe Universitatea Craiova chiar înainte de a semna cu Neftchi Baku, în perioada iulie 2021- iunie 2022, când a strâns 45 de meciuri.

  • Bilanţul lui Reghecampf la Craiova: 26 de victorii, 7 egaluri, 12 înfrângeri. Golaveraj: 86-37.
     

Afla mai multe despre: reghecampfnefchi baku 

viewscnt
Articole similare