Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Darius Olaru, după înfrângerea cu Farul: ”Am luat un gol copilăresc înainte de pauză! Am vorbit de maturitate, dar astăzi n-am arătat deloc”

Darius Olaru, după înfrângerea cu Farul: ”Am luat un gol copilăresc înainte de pauză! Am vorbit de maturitate, dar astăzi n-am arătat deloc”

Fotbal

Comentarii

Farul Constanţa a învins-o pe FCSB, scor 3-2 (1-2), duminică seară, la Ovidiu, într-o partidă din etapa a 9-a a play-off-ului din Superligă.

Darius Olaru, după eşecul cu Farul: ”Am luat trei goluri pe greşeli personale”

Darius Olaru s-a arătat extrem de dezamăgit de faptul că echipa sa nu a reuşit să păstreze avantajul de 2-0 şi a cedat meciul pe final de joc.

Mijlocaşul celor de la FCSB consideră că toate cele trei goluri ale ”marinarilor” au fost, de fapt, cadouri pentru adversari, iar echipa sa nu a arătat deloc maturitate în joc.

Am început bine meciul, am marcat două goluri, dar am făcut multe greşeli şi cred că este o victorie meritată a lor.

Ne-am retras de la 0-0, nu la 2-0. La 2-0 am încercat să păstrăm rezultatul. Cred că dacă intram cu 2-0 la pauză era altceva. Am luat un gol copilăresc pe final de repriză şi asta a fost.

Nu ştiu dacă am pierdut campionatul astăzi. Cred că l-am pierdut în timpul sezonului regulat, când trebuia să facem mult mai multe puncte.

În fiecare an vorbim de maturitate pe final de sezon, dar astăzi nu am arătat deloc. Am luat trei goluri pe greşeli personale şi când iei trei goluri în deplasare, e foarte greu să câştigi”, a declarat Darius Olaru, la finalul partidei cu Farul.

Afla mai multe despre: farul-fcsbdarius olaru 

viewscnt
Articole similare