Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reverenţe pentru Denis Alibec: ”Dacă pleacă acum şi rămâne acelaşi jucător, nu se mai întoarce niciodată în România” | EXCLUSIV

Reverenţe pentru Denis Alibec: ”Dacă pleacă acum şi rămâne acelaşi jucător, nu se mai întoarce niciodată în România” | EXCLUSIV

Fotbal

Comentarii

Farul Constanţa a învins-o pe FCSB, scor 3-2 (1-2), duminică seară, la Ovidiu, într-o partidă din etapa a 9-a a play-off-ului din Superligă.

Basarab Panduru, după Farul-FCSB 3-2: ”Este cel mai fotbalist Alibec pe care l-am văzut”

Prezent în studiourile Orange Sport, Basarab Panduru consideră că Denis Alibec a fost cel mai important jucător al Farului în acest sezon, deoarece s-a pus întotdeauna în folosul echipei.

În plus, dacă va pleca la Farul în vară şi va rămâne acelaşi Alibec, Panduru consideră că atacantul nu se va mai întoarce niciodată în fotbalul românesc.

A fost frumos ce-a zis Hagi, mai puţin ce-a făcut Alibec. L-au scos colegii. El se simţea toată viaţa vinovat pentru ce-a făcut la Craiova, daca nu luau titlul.

A dat tot ce-a strâns în el în aceasta perioadă. A scăpat, dar trebuie să aibă grijă. E păcat. A făcut un sezon excepţional. Este prima dată când am văzut un Alibec-fotbalist, din prima pâna în ultima etapă.

A fost nr. 1 în teren, a tras echipa după el, a pasat pentru toată lumea. Cei tineri trebuiau să-i paseze, dar a fost invers.

Şi Munteanu, şi Mazilu, au fost mai pe gol, l-au cam dat la o parte în anumite momente. Dar el a fost constant de la început până la final.

Dacă va pleca şi va fi acest Alibec, din acest sezon, nu se va mai întoarce niciodată în România”, a declarat Basarab Panduru, la Orange Sport.

  • În acest sezon de Superligă, Denis Alibec a bifat 31 de meciuri, în care a marcat 14 goluri şi a oferit opt pase de gol.

Afla mai multe despre: basarab pandurudenis alibecfarul-fcsb 

viewscnt
Articole similare