Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Presa din Ungaria, după ce Farul a devenit campioana României: ”A încheiat hegemonia de cinci ani a lui CFR Cluj, iar FCSB nu a mai câştigat titlul de opt ani”

Presa din Ungaria, după ce Farul a devenit campioana României: ”A încheiat hegemonia de cinci ani a lui CFR Cluj, iar FCSB nu a mai câştigat titlul de opt ani”

Fotbal intern

Comentarii

Farul Constanţa este noua campioană a României, iar despre performanţa fantastică reuşită de Gică Hagi la malul mării a scris şi presa din Ungaria.

Farul Constanţa a cucerit trofeul de campioană a României, după ce a întors spectaculos soarta meciului cu FCSB.

Condusă cu 0-2 după nici 20 de minute, formaţia de la malul mării a revenit până la final şi a câştigat cu scorul de 3-2, suficient pentru a lua titlul de campioană a României în această ediţie.

Reacţia presei din Ungaria, după ce Farul a devenit campioana României

Performanţa extraordinară a Farului a fost aplaudată şi de presa din Ungaria, care a amintit că gruparea lui Gică Hagi a oprit hegemonia de cinci ani a celor de la CFR Cluj, dar şi faptul că FCSB nu a mai luat titlul din 2015.

Cei de la Nemzeti Sport au titrat: ”Echipa lui Hagi a devenit campioană pentru a doua oară”, după care au continuat:

”Ăsta e al doilea campionat pentru Farul. Primul a venit în 2017, sub numele de FC Viitorul. Cele două cluburi din Constanţa s-au unit în 2021 şi au fost numite după clubul cu mai multă istorie.

Farul a încheiat hegemonia de cinci ani a celor de la CFR Cluj, în timp ce FCSB nu a mai câştigat titlul de opt ani”, au scris gazetarii maghiari de la sursa citată.

În sezonul următor, cu siguranţă Gică Hagi doreşte să o ducă pe Farul în grupele Champions League, însă traseul din calificări este extrem de complicat.

Afla mai multe despre: farulfcsbcfr cluj 

viewscnt
Articole similare