Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţia lui Charalambous după Farul - FCSB 3-2: ”Nu pot spune nimic rău despre jucători, dar nu am fost ce trebuia să fim în cel mai important meci al sezonului”

Reacţia lui Charalambous după Farul - FCSB 3-2: ”Nu pot spune nimic rău despre jucători, dar nu am fost ce trebuia să fim în cel mai important meci al sezonului”

FCSB

Comentarii

Antrenorul celor de la FCSB, Elias Charalambous (42 de ani), a tras concluziile după eşecul suferit la Ovidiu cu Farul, în urma căruia bucureştenii au ratat din nou şansa unui titlu de campioană a României.

FCSB a pierdut duelul cu Farul Constanţa, scor 2-3, deşi a condus cu 2-0 după nici 20 de minute, la Ovidiu. 

După ce au marcat cele două goluri, prin Şut şi Compagno, bucureştenii s-au retras pentru a apăra avantajul rapid luat, dar nu au avut câştig de cauză.

Constănţenii, însă, au întors soarta meciului prin reuşitele semnate de Mateus, Băluţă şi Munteanu, şi s-au impus cu scorul de 3-2.

Datorită acestei victorii impresionante, Farul a cucerit titlul de campioană a României, în timp ce FCSB a fost ironizată din toate părţile după un nou titlu pierdut.

Reacţia lui Charalambous după Farul - FCSB 3-2: ”Nu pot spune nimic rău despre jucători. Nu am fost ce trebuia să fim în cel mai important meci al sezonului”

La finalul partidei, Elias Charalambous a reacţionat după eşecul lui roş-albaştrilor şi a recunoscut că echipa sa a fost de nerecunoscut în duelul cu Farul, mai ales în repriza a doua.

”Am jucat multe mingi lungi. Adversarul a fost mai bun. Nu am fost cei care trebuia să fim în cel mai important meci al sezonului. Pe de altă parte, dacă mă uit la ultimele meciuri ale echipei, nu pot spune nimic rău despre jucători.

Am fost foarte aproape să luptăm până la ultima etapă, dar nu am arătat ce trebuia să arătăm azi. Farul a fost mai bună în repriza a doua şi a meritat victoria.

A fost important golul marcat de Farul înaintea pauzei. Pentru noi a picat foarte prost. Îi felicit pe cei de la Farul şi pe antrenor. 

În repriza a doua n-am jucat bine. Era cel mai important meci al nostru, dar nu l-am abordat bine. Îmi pare rău pentru suporteri că au venit aici şi am pierdut. Vreau să le cer scuze”, a declarat Charalambous, după meci.

Ultimul titlu câştigat de FCSB datează din 2015, cu Costel Gâlcă pe bancă, iar despre acest detaliu nu au uitat să amintească nici vecinii din Ungaria.

Afla mai multe despre: charalambousfcsbsuperliga 

viewscnt
Articole similare