Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Stere Halep s-a bucurat alături de Farul după câştigarea titlului de către echipa lui Hagi: ”Campionii s-au născut în Constanţa”

Stere Halep s-a bucurat alături de Farul după câştigarea titlului de către echipa lui Hagi: ”Campionii s-au născut în Constanţa”

Farul Constanța

Comentarii

Farul Constanţa a devenit campioana României, iar alături de Gică Hagi şi jucătorii săi a sărbătorit şi Stere Halep, tatăl jucătoarei de tenis Simona Halep.

Stere Halep s-a bucurat alături de Farul după câştigarea titlului de către echipa lui Hagi

Tatăl Simonei Halep, Stere Halep, s-a bucurat duminică seară pe teren alături de Farul după câştigarea titlului naţional de către echipa lui Gică Hagi.

“Este o bucurie imensă, greu de explicat în cuvinte ce se poate întâmpla în sufletul unui sportiv. Campionii s-au născut din Constanţa. Sperăm să iasă totul OK””, a declarat el făcând referire şi la Simona Halep, fost lider WTA, suspendată pentru dopaj.

Farul Constanţa a învins duminică seara pe FCSB cu 3-2, după un meci în care gazdele au revenit de la 0-2, şi echipa lui Gică Hagi este noua campioană a României.

Cu o etapă înainte de finalul play-off-ului, Farul Constanţa are 50 de puncte, în timp ce FCSB, locul doi, are 46.

Prima reacţie dinspre campioana României. Gică Popescu: ”Merităm”

”Jucătorii au fost incredibili şi merităm. Dacă am fi câştigat cu lejeritate nu ar fi fost aşa spectaculos. E cel mai spectaculos sezon de Liga 1. 

A fost foarte important golul marcat în prima repriză, apoi am pus presiune. E petrecere acum, mergem să jucăm cu respect meciul cu CFR apoi vacanţă", afirma preşedintele Farului.

Afla mai multe despre: farulstere halepsimona halep 

viewscnt
Articole similare