Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Decizie importantă luată de Real Madrid după ce Vinicius a fost, din nou, ţinta insultelor rasiste! Ce au făcut cei din club

Decizie importantă luată de Real Madrid după ce Vinicius a fost, din nou, ţinta insultelor rasiste! Ce au făcut cei din club

Real Madrid

Comentarii

Fotbalistul echipei Real Madrid, Vinicius Junior, a fost ţinta rasismului publicului la meciul de duminică seară, din deplasare, cu Valencia, pierdut de madrileni cu scorul de 0-1.

Decizie importantă luată de Real Madrid după ce Vinicius a fost, din nou, ţinta insultelor rasiste

Clubul Real Madrid a anunţat, luni, că a sesizat Procuratura Generală a Spaniei cu privire la manifestările de rasism care l-a vizat pe Vinicius Junior la un meci din LaLiga.

Gruparea madrilenă consideră că este vorba de o infrcţiune motivată de ură.

Real Madrid C. F. condamnă cu fermitate evenimentele de ieri care au fost împotriva jucătorului nostru Vinícius Junior. Aceste evenimente reprezintă un atac direct la modelul social şi democratic de convieţuire al statului nostru bazat pe statul de drept.

Real Madrid consideră că astfel de atacuri constituie şi o infracţiune motivată de ură şi, prin urmare, a depus un raport la Procuratura Generală, mai exact la Parchetul împotriva infracţiunilor de ură şi discriminare, pentru ca faptele să fie investigate şi cei vinovaţi să poată fi traşi la răspundere”, a precizat Real Madrid.

Afla mai multe despre: vinicius 

viewscnt
Articole similare