Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Eugen Neagoe, după victoria din Giuleşti: ”Meritam să ne batem la titlu”. De ce nu mai crede în locul trei

Eugen Neagoe, după victoria din Giuleşti: ”Meritam să ne batem la titlu”. De ce nu mai crede în locul trei

Fotbal

Comentarii

Universitatea Craiova a obţinut o victorie importantă, luni seară, pe terenul celor de la Rapid, scor 3-2 (1-1), într-o partidă din etapa a 9-a play-off-ului din Superligă.

În urma acestui rezultat, oltenii mai speră la locul trei, ocupat în acest moment de CFR Cluj. Două puncte le desparte pe cele două formaţii.

  • De partea cealaltă, giuleştenii au fost ”condamnaţi” la locul cinci, în acest sezon al Superligii.

Eugen Neagoe: ”Meritam să ne batem la titlu”

Antrenorul Universităţii Craiova, Eugen Neagoe, consideră că echipa sa ar fi meritat să lupte pentru titlu până în ultima etapă, deoarece a practicat un fotbal foarte bun în play-off.

A fost un meci frumos zic eu. S-au marcat trei goluri, chiar dacă trei din penalty. Nici nu am revăzut fazele, nu pot să spun dacă au fost sau nu.

Băieţii noştri merită . Am jucat o repriză cu un om mai puţin şi am marcat două goluri. Au dat dovadă de maturitate, un efort mare, am ştiut să suferim în anumite momente şi merită felicitări. Este o victorie frumoasă şi importantă pentru noi.

Am făcut imediat schimbare, l-am trecut pe Creţu fundaş dreapta unde a jucat, şi l-am introdus pe Mateiu în locul lui Baiaram, care avea galben. Toţi băieţii au făcut un efort foarte mare.

Toţi au făcut un joc foarte bun. Au dat dovadă de caracter. Ăsta este spiritul Craiovei, să ne batem până în ultimul moment. Chiar dacă nu am făcut un joc foarte bun în această seară, cum am făcut cu Farul, CFR sau FCSB, este important că am reuşit să câştigăm

Eugen Neagoe: ”Este foarte greu să mai prindem locul trei”

(n.r. - despre locul trei) Este foarte greu. Dacă nu câştigau la Sfântu Gheorghe, poate. Nu cred că se vor încurca în ultima etapă (n.r. - CFR Cluj). Nu vreau să acuz ceva. Să văd mâine titluri, că am acuzat. Este normal ca jucătorii importanţi ai Farului să intre în vacanţă mai repede, înaintea unui meci care nu mai contează.

Sunt convins că şi cei de la Farul se vor respecta, dar nu vor juca aceiaşi jucători ca în meciul cu FCSB. Da, voi fi suporterul celor de la Farul. Chiar le-am dat mesaj (n.r - lui Gică Hagi şi Gică Popescu), i-am felicitat, bravo lor că au câştigat campionatul.

Voi ţine cu Farul, dar trebuie să câştigăm şi noi meciul cu Sepsi. Ne aşteaptă o partidă foarte grea. Vor veni hotărâţi, montaţi, să nu piardă la Craiova. Vom face tot ce depinde de noi să câştigăm, iar apoi vom vedea ce se întâmplă.

Nu cred că este un an ratat. Eu cred că, de când am venit, echipa a arătat bine. Iar în play-off chiar foarte bine. Cred că meritam să ne batem la campionat până în ultima etapă”, a declarat Eugen Neagoe, la finalul partidei cu Rapid.

VIDEO: Rezumat Rapid - Universitatea Craiova 2-3

Afla mai multe despre: eugen neagoe 

viewscnt
Articole similare