Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”E dorinţa lui cea mai mare”. Ce va încerca Hagi să facă în sezonul viitor. Panduru îi ţine pumnii | EXCLUSIV

”E dorinţa lui cea mai mare”. Ce va încerca Hagi să facă în sezonul viitor. Panduru îi ţine pumnii | EXCLUSIV

Farul Constanța

Comentarii

Invitat în studioul Orange Sport în urma victoriei obţinute de Farul Constanţa împotriva celor de la FCSB, Basarab Panduru a vorbit despre ”dorinţa cea mai mare” a lui Gică Hagi (58 de ani), de a o conduce pe echipa sa către grupele Champions League.

În penultima etapă a play-off-ului, Farul Constanţa a încheiat orice speranţă a FCSB-ului la titlu, cu o victorie cu scorul de 3-2, după ce a fost condusă la două goluri.

Echipa pregătită de Gică Hagi a redevenit campioană, după şase ani, şi urmează să joace în preliminariile Champions League, unde ar putea avea o misiune de coşmar din primul tur.

”E dorinţa lui cea mai mare”.

Basarab Panduru este, însă, convins că Gică Hagi va face tot posibilul pentru a se califica în grupe, pentru că ar fi ”dorinţa lui cea mai mare” să joace alături de Farul în UCL.

Panduru a afirmat, de asemenea, că ”marinarii” ar putea ajunge până în play-off, cu ceva noroc, şi poate chiar şi mai departe, cu şi mai multă şansă.

Gică Hagi ”ţinteşte” calificarea în grupele Champions League

Părerea mea e că el va face tot posibilul să înceapă preliminariile cu o echipă bună de tot, cred că dorinţa lui cea mai mare e să califice echipa în Champions League.

Nu va fi uşor, dar am văzut, lucru pe care l-am discutat în ultimii ani, cu mult noroc, poţi pe un traseu să te duci stânga, dreapta, să eviţi anumite echipe şi să ajungi în preliminarii (n.r. play-off-ul) Champions League.

Să joci cu Ferencvaros, de exemplu, nu mi se pare ceva ieşit din comun. Dacă vine Sporting Lisabona, mi se pare că ai şanse puţine, dacă vine Ferencvaros, ţi-aş da mai multe şanse.

(n.r. dar tot pornim cu şansa a doua) Pornim, dar avem şanse. Trebuie să îţi faci echipă, trebuie să vedem dacă îi ţine pe Louis Munteanu, Mazilu, Alibec, trebuie să mai aducă ceva.

Eu cred că va face echipă şi... să vedem cum ne reprezintă”, a declarat Basarab Panduru, la Orange Sport, în urma victoriei obţinute de Farul Constanţa cu FCSB.

Partidele din ultima etapă, dintre CFR Cluj şi Farul Constanţa şi dintre FCSB şi Rapid, care ar fi putut fi jucate cu titlul pe masă, vor fi acum lipsite de miză.

Afla mai multe despre: farul constanţa 

viewscnt
Articole similare