Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO EXCLUSIV | Ironia supremă! În ce autocar sărbătoreşte Farul titlul. Fanii FCSB vor lua foc

FOTO EXCLUSIV | Ironia supremă! În ce autocar sărbătoreşte Farul titlul. Fanii FCSB vor lua focgalerie foto

Farul Constanța

Comentarii

Luni seara, Farul va participa la parada de câştigare a titlului, care începe la stadion şi se încheie la piaţa Ovidiu, din Constanţa, iar autocarul ales de ”marinari” pentru aceasta reprezintă ironia supremă la adresa FCSB, indiferent că gestul a fost făcut cu intenţie sau nu.

Farul Constanţa a reuşit să pună mâinile pe doar al doilea titlu din istorie, duminică, după ce a revenit împotriva celor de la FCSB, de la 0-2, şi s-a impus cu scorul de 3-2.

”Marinarii” au ocupat prima poziţie în 33 dintre cele 39 de etape disputate până acum, iar meritul le aparţine pe deplin lui Gică Hagi şi jucătorilor săi.

Luni, pentru a sărbători alături de suporteri performanţa uluitoare reuşită, Farul va participa la o paradă, care va începe la stadion şi se va termina în piaţa Ovidiu, din Constanţa.

Ironia supremă la adresa FCSB

Campionii vor fi conduşi într-un autocar decapotat, precum la toate evenimentele de acest fel, iar modelul ales de cei de la Farul reprezintă ironia supremă la adresa FCSB.

Orange Sport a intrat în posesia unor imagini cu aurocarul, care două culori, roşu şi albastru, cele purtate, bineînţeles, de roş-albaştrii de la Bucureşti, care sperau ca ei să fie cei care sărbătoresc în etapa care va urma.

Pentru ”marinari”, celebrările au început încă din urma victoriei de duminică. Dar Gică Hagi este conştient că timpul pentru distracţie este scurt şi că munca va trebui reluată curând.

În primul tur preliminar al Ligii Campionilor, care debutează pe 11 iulie, pe Farul ar putea să o aştepte un adversar extrem de dificil, precum Galatasaray sau Ferencvaros.

”Toată Constanţa e fericită”

Deocamdată însă, la Constanţa este sărbătoare, aşa cum a afirmat şi Gică Hagi în urma victoriei cu FCSB, extaziat că echipa sa a cucerit titlul.

Publicul îi împinge pe toţi de la spate.  Punem ziua asta în ramă, o zi frumoasă pentru mine azi. Toate trofeele sunt mari. Oricând vin... e mai mare ăsta, că acum fericită e toată Constanţa.

E super, fericirea e mare. Noi am crezut mereu, ne place să atacăm, să avem construcţia din spate, să avem răbdare. Cred că am avut de toate în seara asta cu toate că am început meciul foarte prost”, a declarat ”Regele”, după ce i-a adus echipei sale al doila titlu din istorie.

 Galerie foto

Afla mai multe despre: farul constanţa 

viewscnt
Articole similare