Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Un fan al Farului a atras atenţia cu mesajul pentru Gigi Becali, în timp ce fotbaliştii sărbătoreau titlul! Ce a scris şi cum a explicat: "Nu poţi fi"

VIDEO | Un fan al Farului a atras atenţia cu mesajul pentru Gigi Becali, în timp ce fotbaliştii sărbătoreau titlul! Ce a scris şi cum a explicat: "Nu poţi fi"

Farul Constanța

Comentarii

A fost sărbătoare la Ovidiu, unde Farul Constanţa a devenit campioana Superligii. De pe terenul campioanei un fan i-a transmis un mesaj lui Gigi Becali.

Mesajul cu care un fan al Farului a venit pentru Gigi Becali: "Să mă scuzaţi pentru emoţii"

Farul Constanţa a învins duminică seara pe FCSB cu 3-2, după un meci în care gazdele ai revenit de la 0-2, şi echipa lui Gheorghe Hagi este noua campioană a României. Cu o etapă înainte de finalul play-off-ului, Farul are 50 de puncte, în timp ce FCSB, locul doi, are 46.

În timpul partidei, un fan al Farului a ieşit în evidenţă cu mesajul pe care l-a afişat atât în tribună, cât şi la petrecerea de pe teren, la final. 

"Bre nea Gigi, nu uita / steaua-i jucăria ta! / Forzza Farul!", a scris pe banner suporterul, care apoi a explicat momentul. 

"Sunt foarte fericit. Sunt un pic emoţionat, să mă scuzaţi pentru emoţiile pe care le am. Nu poţi fi şi conducător, şi antrenor, şi manager. Domnul Hagi a demonstrat-o, dar mă refer la domnul Becali. Azi a câştigat echipa mai bună, a câştigat echipa care a avut un parcurs mai bun de-a lungul anului. Scrie "Forzza Farul" aici", a declarat de pe terenul din Ovidiu fanul "marinarilor". 

Afla mai multe despre: farul constantafcsbfarul constanta fcsbfan farul mesaj 

viewscnt
Articole similare