Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali îl dă afară de la FCSB şi pe fotbalistul care a greşit la golul care a făcut-o campioană pe Farul. "Am spus de aseară. Ai luat destui bani, pleacă!"

Gigi Becali îl dă afară de la FCSB şi pe fotbalistul care a greşit la golul care a făcut-o campioană pe Farul. "Am spus de aseară. Ai luat destui bani, pleacă!"

FCSB

Comentarii

Vor fi plecări masive de la FCSB, după ce Farul Constanţa a devenit campioană. Finanţatorul Gigi Becali are "lista neagră" făcută, iar pe aceasta sunt nume importante din cadrul echipei.

Gigi Becali are o listă uriaşă cu plecări de la FCSB! Numele tuturor fotbaliştilor

Farul Constanţa a învins duminică seara pe FCSB cu 3-2, după un meci în care gazdele ai revenit de la 0-2, şi echipa lui Gheorghe Hagi este noua campioană a României. Cu o etapă înainte de finalul play-off-ului, Farul are 50 de puncte, în timp ce FCSB, locul doi, are 46.

A doua zi, Gigi Becali a avut o reacţie nervoasă înainte de a oferi declaraţii, iar apoi finanţatorul FCSB a izbucnit când a analizat înfrângerea cu Farul

De asemenea, a anunţat primele cinci plecări de la FCSB, iar Deian Sorescu şi Joonas Tamm sunt pe listă

De la echipă va pleca şi jucătorul care a greşit decisiv la golul de 3-2 marcat de Louis Munteanu, în urma căruia "marinarii" au cucerit titlul. Introdus în a doua repriză în locul lui Tamm, Iulian Cristea a pasat greşit în minutul 86 şi a făcut cadou mingea gazdelor. 

La pachet cu Iulian Cristea va pleca şi Răzvan Oaidă, ajuns rezerva eternă de la FCSB. 

"La jucători nu ai cum să tai salariile. Nici n-au salarii foarte mari. Ce putem să tăiem, tăiem. 

Cristea... I-am şi spus de aseară: <<Daţi-i să plece liber. Ai luat destui bani, pleacă>>. Oaidă... Adică sunt jucători care nu sunt de Steaua, de FCSB, ca să nu ne dea în judecată Talpan", a declarat Gică Hagi, a doua zi după ce a pierdut titlul Superligii. 

Iulian Cristea a revenit la începutul acestui an la FCSB, după accidentarea gravă suferită la echipa naţională şi care l-a ţinut departe de gazon o bună perioadă de timp. Doar 14 meciuri a jucat în acest sezon fundaşul central sosit de la Gaz Metan, în 2019, pentru 150.000 de euro. 

Răzvan Oaidă poate reveni la FC Botoşani, de unde a venit în 2019 pentru 700.000 de euro. În actuala stagiune n-a evoluat în play-off şi a jucat 34 de meciuri în toate competiţiile. 

I-a distrus din cinci cuvinte. Becali şi jucătorii, ironizaţi de Hagi la petrecerea din club: "FCSB, miei" | VIDEO

Afla mai multe despre: gigi becalifcsbiulian cristea plecareplecari fcsbfarul constantafarul campioana 

viewscnt
Articole similare