Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Becali nu s-a ascuns! Nu acceptă să-l felicite pe Hagi pentru titlul cucerit: "E falsitate. Nu zic minciună" | VIDEO

Becali nu s-a ascuns! Nu acceptă să-l felicite pe Hagi pentru titlul cucerit: "E falsitate. Nu zic minciună" | VIDEO

Farul Constanța

Comentarii

Finanţatorul FCSB, Gigi Becali, nu a luat în calcul să-l felicite pe managerul Farului, Gică Hagi, pentru obţinerea titlului de campion al României. El a explicat de ce nu a simţit să facă, până acum, acest gest faţă cel pe care-l cunoaşte din copilărie.

Gigi Becali nici nu a luat în calcul să-i dea un telefon lui Gică Hagi pentru a-l felicita: "E prea mult"

Farul Constanţa a învins duminică seara pe FCSB cu 3-2, după un meci în care gazdele ai revenit de la 0-2, şi echipa lui Gheorghe Hagi este noua campioană a României. Cu o etapă înainte de finalul play-off-ului, Farul are 50 de puncte, în timp ce FCSB, locul doi, are 46.

Târziu în noapte, Gică Hagi a ironizat FCSB, cu referire la Gigi Becali, iar a doua zi dimineaţă finanţatorul echipei bucureştene a oferit primele reacţii. 

El s-a arătat indignat de felul în care FCSB a pierdut de la 2-0 cu Farul, apoi Gigi Becali a anunţat lista lungă de plecări de la echipă

Cât despre Gică Hagi, finanţatorul FCSB i-a recunoscut meritele şi calităţile de manager. 

"Doar Hagi a putut face aşa ceva, cu o echipă de copii, de la 2-0 să revină. Mentalitate de învingător... E mentalitatea lui de muncitor, de profesionist, care cunoaşte fotbal şi care îi mănâncă dacă nu fac ce vrea să facă. A dat Nedelcu minge lungă şi a ţipat la el să dea mingea pe jos, la un moment dat", a declarat Gigi Becali, după ce a pierdut titlul. 

Gigi Becali, despre Gică Hagi: "Îl feliciţi pe ăla care a câştigat războiul?!"

Însă, Gigi Becali nu a luat în calcul să-l felicite pe Gică Hagi nici măcar în privat, pentru titlul Farului. 

"Ce am văzut... Am văzut la mine că e prea mult să stai să-i feliciţi, ar fi o ipocrizie, o falsitate. Îl feliciţi pe ăla care a câştigat războiul?! Aseară n-am simţit. 

La 2-0, când i-am văzut faţa (n.r. - lui Gică Hagi), îmi părea rău de el. Faptul că era Gică campion, am zis <<Lasă-l, Doamne>>. E naşul meu, prietenul meu din copilărie. 

În asta (n.r. - proiectul de la Constanţa) a pus tot, e viaţa lui fotbalul şi mie mi-a dat destule Dumnezeu. Că am gândit aşa aseară şi m-am evaluat pe mine. Mă consider mai bun decât acum câţiva ani, dar ca să-l felicit e prea mult şi, dacă nu simt, nu fac. Ce zic aia e. Nu zic minciună, că-mi părea rău de el la 2-0", a adăugat finanţatorul FCSB, Gigi Becali. 

Denis Alibec, unic în istoria României. Performanţa absolută reuşită de atacantul lui Gică Hagi după ce a devenit campion şi cu Farul Constanţa

 

Afla mai multe despre: gigi becalifcsbfarul constantafarul campioanafarul constanta 

viewscnt
Articole similare