Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Kira şi Ianis Hagi, primele reacţii după ce tatăl lor, Gică Hagi, a luat titlul cu Farul: ”Campionii creează campioni” | VIDEO

Kira şi Ianis Hagi, primele reacţii după ce tatăl lor, Gică Hagi, a luat titlul cu Farul: ”Campionii creează campioni” | VIDEOgalerie foto

Farul Constanța

Comentarii

Gică Hagi (58 de ani) este în centrul atenţiei în aceste zile, după ce tocmai a devenit pentru a doua oară în carieră campion al României. ”Regele” a fost felicitat de multă lume, dar în mod special de cei doi copii ai săi, Ianis (24 de ani) şi Kira (27 de ani).

Farul Constanţa a învins-o pe FCSB şi a devenit noua campioană a României. Cu o etapă înainte de finalul play-off-ului, Farul are 50 de puncte, în timp ce FCSB, locul doi, are 46.

Aşa cum era de aşteptat, Gică Hagi şi echipa sa au primit felicitări şi laude din toate părţile, inclusiv de la mii de kilometri distanţă, de la cei doi copii ai săi, Iansi şi Kira.

Kira şi Ianis Hagi, primele reacţii după ce tatăl lor, Gică Hagi, a luat titlul cu Farul

Ianis Hagi, care a marcat primul gol după accidentarea care l-a ţinut departe de gazon mai bine de un an, nu l-a uitat pe tatăl său, pe care l-a felicitat după ce Farul Constanţa a câştigat titlul de campioană.

”Mândru de tine, tată! Campion”, a scris jucătorul lui Rangers, pe una dintre multele imagine pe care le-a distribuit la secţiunea de poveşti de pe Instagram.

Titlul din acest an nu este primul din cariera lui Gică Hagi, care mai are în CV şi trofeul din 2017, dar cel din prezent înseamnă mai mult decât cel precedent, deoarece acum este tot oraşul Constanţa implicat.

Totodată, şi fiica ”Regelui”, Kira Hagi, a transmis felicitări noului campion al României la fotbal, care a postat un scurt video în mediul online cu momentul în care pe trofeu este trecut numele echipei câştigătoare.

”Campionii creaază campioni”, a scris Kira, fiica lui Gică Hagi, acum actriţă, în dreptul imaginilor, mândră fiind de tatăl ei.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kira Hagi (@kirahagi)

 

Marilena, soţia lui Gică Hagi şi mama lui Ianis şi a Kirei, l-a însoţit pe manager tehnic la festivitatea de premiere a noilor campioni ai României.

Spre deosebire de cei doi copii ai săi sau a altor părţi, Gigi Becali nu a dat dovadă de fair-play şi nu i-a felicitat pe finul Gică Hagi şi pe cei de la Farul pentru titlul câştigat.

Afla mai multe despre: gica hagifarulianis hagikira hagi 

viewscnt
Articole similare