Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Degeaba eşti cel mai bun din cocină”. Lucian Becali, mesaj controversat după ce Gică Hagi a câştigat titlul

”Degeaba eşti cel mai bun din cocină”. Lucian Becali, mesaj controversat după ce Gică Hagi a câştigat titlul

Fotbal

Comentarii

Farul Constanţa este noua campioană a României, după ce a reuşit să se impună duminică, la Ovidiu, scor 3-2 (1-2), în faţa celor de la FCSB.

  • FCSB trebuie să se mulţumească cu locul secund şi cu o participare în următoarea ediţia e preliminariilor din Conference League.

Lucian Becali: ”Degeaba, dacă nu putem intra în grupele Ligii Campionilor”

A doua zi după triumful istoric al lui Gică Hagi cu Farul, nepotul lui Gigi Becali, Lucian, a postat un mesaj controversat pe contul personal de Facebook, în care îl lăuda pe ”Rege” pentru victoria, dar în care compara Superliga cu...o cocină!

Acesta a vrut să puncteze că, degeaba a câştigat Gică Hagi campionatul, dacă nu va reuşi să se califice în grupele niciuneia dintre competiţiile europene.

Şi ca să fiu corect, onest şi obiectiv, aşa cum îmi place să cred că sunt, Hagi a dominat tot campionatul trecut, oarecum merită acest campionat, ar fi fost frustrant să-l piardă aşa, în penultima etapă.

Noi, chiar dacă am fi bătut tot nu eram siguri de campionat, crapidu şi-ar fi dat viaţa cu noi. Una peste alta mai bine să ia Hagi campionatul decât CeFurăCluj. Omul chiar este un monument de implicare, dedicaţie, devotament şi un iubitor obsedat al fotbalului.

Pe de altă parte, aşa cum îţi spuneam şi unui mare clasic în viaţă, degeaba iei campionatul şi eşti cel mai bun din cocina din ţara asta dacă nu putem intra in grupele Ligii Campionilor, nici macar Europa League, te k... pe el de campionatul Românikăi, e ca şi când eşti cel mai bun din curtea şcolii…”, a scris acesta.

Farul Constanţa va intra în primul tur preliminar al Ligii Campionilor şi nu va fi cap de serie. Ar putea da peste adversari extrem de dificili, precum Galatasaray, Ferencvaros, Maccabi Haifa, Qarabag sau Ludogoreţ.

Afla mai multe despre: lucian becaligica hagi 

viewscnt
Articole similare