Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un titular al Farului, propus insistent CFR-ului: ”Îl pui perfect, nu are cum să fie mai bine. Trebuie să bagi bani din buzunar” | EXCLUSIV

Un titular al Farului, propus insistent CFR-ului: ”Îl pui perfect, nu are cum să fie mai bine. Trebuie să bagi bani din buzunar” | EXCLUSIV

Farul Constanța

Comentarii

Invitat în studioul Orange Sport după victoria Farului cu FCSB, Basarab Panduru a vorbit despre posibila plecare a unuia dintre cei mai promiţători jucători ai noii campioane, fotbalist pe care îl consideră mai mult decât ideal pentru cei de la CFR Cluj.

Farul Constanţa a reuşit să câştige Superliga şi se pregăteşte pentru Liga Campionilor, dar există temeri că Gică Hagi va permite ca echipa să îi fie ”dezmembrată” în vară.

După ultimul titlu, mai toţi jucătorii de valoare au fost vânduţi, lucru care s-ar putea întâmpla şi de această dată, dacă ”Regele” este dispus să renunţe la fotbaliştii săi.

”Trebuie să bagi bani din buzunar”

Unul dintre cei mai interesanţi jucători de la Ovidiu este Andrei Borza (17 de ani), fundaşul stânga al campioanei, care a devenit tot mai prezent în primul 11 pe parcursul sezonului.

În opinia lui Basarab Panduru, tânărul fotbalist ar fi ideal pentru CFR Cluj, care are nevoie atât de un fundaş stânga, cât şi de jucători care să îndeplinească regula U21.

Un titular al Farului, propus insistent CFR-ului

Nu e jucător la Farul care să nu aibă preţ şi pe care să îl ţii. Pe Borza ţi l-ai permite? Eu cred că ţi l-ai permite. Cred că CFR sau Gigi şi l-ar permite pe Borza.

Am spus mereu, eu dacă aş fi la CFR, l-aş lua pe Borza. De ce? Următorii patru ani, am fundaş stânga, sub 21. Următorii patru ani e Borza, fundaş stânga.

Îl pui pe o poziţie perfectă. Nu ai cum să fie mai bună decât fundaş stânga sau dreapta. (n.r. nu la fel s-a vorbit şi de Radaslavescu?) Da, dar vorbesc de poziţia asta, sub 21, fundaş stânga, dreapta.

Aia (n.r. Radaslavescu) era număr opt, zece, acolo, în cei trei de atac care joacă la CFR, 4-3-3, mi se pare că e mai complicat, îţi trebuie jucători cu experienţă, care dau goluri.

Iar jucătorul sub 21, fundaş stânga e perfect, următorii patru ani nu ai nicio problemă. Trebuie să bagi bani din buzunar, trebuie să bagi, nu l-ai văzut mai demult, e problema ta.

Acum, mai ales că e şi campion... 500.000 minim cred că au pus în plus în seara asta (n.r. duminică), 100%”, a declarat Basarab Panduru, la Orange Sport.

Afla mai multe despre: basarab panduru 

viewscnt
Articole similare