Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Imagini spectaculoase de la Constanţa! Mii de oameni au ieşit în stradă pentru a sărbători triumful Farului

VIDEO | Imagini spectaculoase de la Constanţa! Mii de oameni au ieşit în stradă pentru a sărbători triumful Farului

Farul Constanța

Comentarii

Luni seara, cei de la Farul Constanţa au sărăbtorit titlul câştigat alături de suporteri, organizând o paradă, de la stadion, până în piaţa Ovidiu, din Constanţa. Orange Sport vă prezintă imagini fabuloase de la faţa locului, cu miile de oameni au ieşit în stradă.

Imagini spectaculoase de la Constanţa! Mii de oameni au ieşit în stradă pentru a sărbători triumful Farului

Farul Constanţa a reuşit să cucerească doar al doilea titlu de campioană din istoria clubului, după ce a învins-o pe FCSB, scor 3-2, în penultima etapă a play-off-ului, revenind de la 0-2.

Sărbătorile au început imediat după fluierul final, iar luni seara au continuat alături de fani, care au fost încurajaţi să iasă în stradă şi să se bucure alături de echipa-fanion a judeţului.

Orange Sport vă prezintă imagini din autocarul campioanei, din momentul în care aceasta a ajuns aproape de destinaţia sa finală, unde aşteptau mii de persoane.

În plus, cei de la Farul au oferit imagini de la faţa locului, suporterii reuşind să umple aproape complet Piaţa Ovidiu, în speranţe de a îi vedea pe favoriţii lor şi a se bucura alături de aceştia.

Deşi titlul este deja asigurat, Farul Constanţa mai trebuie, bineînţeles, să evolueze şi în ultima etapă, când va da peste fosta campioană a României, CFR Cluj, în Gruia. Partida va fi, în direct, pe Orange Sport 1 şi Orangesport.ro.

Afla mai multe despre: farul 

viewscnt
Articole similare