Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Coman, acuzat că a făcut un gest şocant la Ovidiu, chiar înainte de a fi schimbat! Mărturie de la faţa locului: ”La un moment dat, a început să facă asta” | EXCLUSIV

Coman, acuzat că a făcut un gest şocant la Ovidiu, chiar înainte de a fi schimbat! Mărturie de la faţa locului: ”La un moment dat, a început să facă asta” | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Florinel Coman (25 de ani) a fost acuzat că şi-a forţat schimbarea la meciul cu Farul Constanţa, nemulţumit că echipa sa a încasat golul de 3-2. Comentatorul Emil Grădinescu, prezent la meci, a oferit mărturia sa de la faţa locului.

FCSB a suferit o înfrângere dramatică în ”finala” campionatului, scor 3-2, după ce a condus-o la două goluri pe Farul Constanţa. Roş-albaştrii au fost nevoiţi apoi să îi urmărească pe ”marinari” cum ridică titlul.

Omul de bază al vicecampioanei, Florinel Coman, a fost din nou cel mai bun jucător de pe teren, cu două pase decisive, dar nu a reuşit să termine partida pe gazon, fiind înlocuit în minutul 89, la scorul de 3-2.

Coman, acuzat că a făcut un gest şocant la Ovidiu, chiar înainte de a fi schimbat

”Mbappe de România” a fost acuzat că şi-a forţat înlocuirea, prin a se dezbrăca şi a se aşeza pe teren, imediat după ce Farul reuşise să înscrie pentru a treia oară în poarta lui Ştefan Târnovanu.

S-a zvonit că o ieşire nervoasă ar fi fost motivul pentru care Coman ar fi decis că nu mai vrea să joace, dar Emil Grădinescu susţine că altfel au stat lucrurile la Ovidiu.

Comentatorul, prezent la meci, a sugerat că ”Mbappe de România” ar fi reacţionat în acest fel deoarece ar fi fost obosit, din cauza artificiilor lansate de fanii Farului în noaptea dinaintea meciului, lângă hotelul FCSB-ului.

Mărturie de la Ovidiu

Îţi spun conjuctura. Cu câteva minute înainte, a avut un efort individual şi l-am văzut complet epuizat. Făcuse o mulţime de sprinturi, acţiuni individuale. L-au pus să joace în cei doi din faţă, cu Compagno.

Cobora să îl ajute şi pe Radunovic, efort foarte mare, probabil a rămas fără aer. Eu zic că dacă te scoli la 4 jumătate şi încerci după să joci 90 de minute la nivel înalt, nu poţi.

La pasa lui Cristea, s-au uitat unul la altul, dar Coman cred că nu a mai putut să plece, cred că nu mai avea aer. La un moment dat, începe să umble la echipament,dă jos jambierele, apărătorile.

Apoi apare echipa medicală, îi fac verificările”, a declarat Emil Grădinescu, la Orange Sport.

Florinel Coman are şanse minime să mai evolueze pentru FCSB şi în sezonul viitor, cu o nouă clauză de reziliere de numai cinci milioane de euro, astfel că acesta şi-a cam ratat şansa de a câştiga titlul cu FCSB.

Afla mai multe despre: florinel coman 

viewscnt
Articole similare