Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un jucător de la FCSB, ”desfiinţat” după Farul-FCSB 3-2. ”Păi, bă, tu ridici vocea la Gică Hagi? Ai ajuns tu să-l contrezi?”

Un jucător de la FCSB, ”desfiinţat” după Farul-FCSB 3-2. ”Păi, bă, tu ridici vocea la Gică Hagi? Ai ajuns tu să-l contrezi?”

Fotbal

Comentarii

Farul Constanţa a învins-o pe FCSB, scor 3-2 (1-2), duminică seară, la Ovidiu, într-o partidă din etapa a 9-a a play-off-ului din Superligă.

Adrian Porumboiu nu l-a menajat pe Ştefan Târnovanu: ”O lecţie pentru tăntălăul, ăla, din poarta FCSB-ului”

Fostul mare arbitru român Adrian Porumboiu nu l-a uitat pe Ştefan Târnovanu, după meciul de titlu de la Ovidiu.

Acesta l-a criticat dur pe portar din cauza declaraţiilor ”războinice” pe care portarul FCSB-ului le-a dat în momentul în care echipa era pe val în Superligă.

Ştefan Târnovanu a greşit decisiv la primul gol marcat de Farul, prin Mateus, înainte de pauză, iar Adrian Porumboiu este sigur că acest lucru s-a întâmplat şi din cauza atitudinii sale din ultimele zile

Şi mă bucur din suflet că şi-a luat o lecţie şi tăntălăul ăla din poarta FCSB-ului, Târnovanu. Păi, bă, tu ridici vocea la Gică Hagi? Ai ajuns tu să îl contrezi pe Gică Hagi, bă tăntălăule?

Uite că te-a lovit Dumnezeu când îţi e lumea mai dragă, iar Hagi ţi-a transmis să ai grijă că s-ar putea să plângi după meci. Stai, bă, copile în banca ta că e greu cu Gică Hagi şi ai mai mai bine grijă de cum aperi tu”, a declarat Adrian Porumboiu, conform prosport.ro.

Ştefan Târnovanu a negat un conflict cu Gică Hagi

În urmă cu câteva zile, Ştefan Târnovanu a declarat că afirmaţiile sale au fost interpretate greşit şi că nu ar putea intra vreodată în vreun conflict cu Gică Hagi, fie el şi de la distanţă.

”După meciul cu CFR s-au înţeles greşit lucrurile. Nu am cum să mă iau de domnul Hagi niciodată în viaţa asta. Nu mi-aş putea permite nici acum, nici în viitor. Am spus doar că lumea din afara clubului ţine cu Farul.

Drept dovadă, toată săptămâna m-am uitat la oameni de fotbal, antrenor, jucători... <<Cine vrei să câştige titlul?>> <<Farul>>. Acum să vedem cât de reală e susţinerea asta”, declarat Târnovanu.

Afla mai multe despre: farul-fcsbporumboiutarnovanu 

viewscnt
Articole similare