Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Panduru a stabilit clasamentul la finalul play-off-ului! Echipa care prinde ultimul loc pe podium: ”E al ei locul trei” | EXCLUSIV

Panduru a stabilit clasamentul la finalul play-off-ului! Echipa care prinde ultimul loc pe podium: ”E al ei locul trei” | EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

Cu doar o etapă rămasă, clasamentul din play-off este decis, cu excepţia locurilor trei şi patru. CFR Cluj, aflată pe ultima poziţie de pe podium, este la doar două puncte de Universitatea Craiova, care încă mai speră la o calificare în cupele europene.

După a noua etapă a play-off-ului Superligii, lucrurile sunt în mare parte clare. Farul Constanţa e campioană, FCSB vicecampioană, iar Rapid şi Sepsi ocupantele locurilor cinci, respectiv şase.

Singura necunoscută este cine va ocupa poziţia a treia, cu CFR Cluj şi Universitatea Craiova în luptă pentru ce ar putea fi ultimul loc pentru cupele europene, dacă Sepsi cucereşte Cupa României.

Panduru a stabilit clasamentul la finalul play-off-ului

Aşadar, în ultima etapă, pentru ardeleni şi olteni mai există o miză, dar, în opinia lui Basarab Panduru, ultimul loc de pe podium deja aparţine fostei campioane, care va da peste noua campioană în runda cu numărul 10.

A jucat bine Craiova, încă din prima repriză au fost faze, viteză, dar mă uitam la realizări, erau 0 şuturi pe poartă prin minutul 30. După care, s-au schimbat, am avut fotbal, am avut goluri.

Mă bucur pentru Creţu, pentru că e un băiat foarte serios, a făcut meciuri bune în sezonul ăsta. Craiova câştigă, dar fără miză, pentru că locul trei e al CFR-ului, după părerea mea”, a declarat Basarab Panduru, la Orange Sport.

”Rapid termină pe poziţia pe care merită”

Prezent în studioul Orange Sport de asemenea, Constantin Zotta a evidenţiat clasarea Rapidului pe locul cinci şi a afirmat că echipa ar fi putut să încheie sezonul mai sus, chiar dacă nu ar fi meritat.

Rapid termină pe poziţia pe care merită, avea o şansă nemeritată în seara asta, pentru că, analizând rezultatul de aseară (n.r. de duminică), Rapid, dacă câştiga în seara asta, prindea un FCSB terminat moral şi putea să câştige în ultima etapă şi să ajungă, la finalul campionatului, pe locul patru, poziţie cred eu nemeritată.

De ce nemeritată? Am văzut în seara asta. Craiova e mai bună decât Rapid, i-a bătut pe cei din Giuleşti 3-2 cu om în minus, cu două penalty-uri şi aşa mai departe. Păcat că Rapid nu a putut să se bucure de şansa asta. Putea să treacă peste Craiova şi putea să rămână acolo, pe poziţia a patra.

Asta a fost miza, spuneam că nu e miză, miza a fost mare! A fost locul patru, nu locul trei. E o ierarhie. Şi am mai văzut ceva în seara asta: am văzut o confirmare că apărarea Rapidului e foarte lentă şi uşor de depăşit”, a adăugat Constantin Zotta.

Afla mai multe despre: universitatea craiova 

viewscnt
Articole similare