Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Demitere şoc în play-off-ul Superligii? Antrenorul care ar putea fi în pericol: ”Şi preşedintele a spus că e un sezon ratat” | EXCLUSIV

Demitere şoc în play-off-ul Superligii? Antrenorul care ar putea fi în pericol: ”Şi preşedintele a spus că e un sezon ratat” | EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

Invitaţi în studioul Orange Sport în urma victoriei obţinute de Universitatea Craiova împotriva Rapidului, Viorel Moldovan, Constantin Zotta şi Basarab Panduru au dezbătut, în dialog cu moderatorul Dan Udrea, dacă sezonul este unul ratat pentru olteni şi dacă Eugen Neagoe (55 de ani) ar merita să continue în Bănie.

Universitatea Craiova a reuşit să îşi menţină speranţele că va prinde totuşi un loc în cupele europene, după ce a învins-o, în deplasare, în inferioritate numerică, pe Rapid, scor 3-2.

Oltenii sunt la două puncte de locul trei, înaintea ultimei etape, însă începuseră sezonul cu obiectivul de a câştiga titlul, în timp ce Eugen Neagoe primise în ianuarie misiunea de a se lupta pentru podium.

”Şi Cârţu a spus că e un sezon ratat”

În contextul în care s-a zvonit şi că şefii din Bănie ar pregăti revenirea lui Laurenţiu Reghecampf, Dan Udrea i-a întrebat, în direct la Orange Sport, pe Basarab Panduru, Constantin Zotta şi Viorel Moldovan dacă sezonul a fost unul ratat pentru Craiova şi dacă Neagoe ar trebui înlocuit.

Concluzia acestora a fost că echipa nu a arătat deloc rău sub comanda antrenorului ”furat” de la U Cluj şi că acesta ar merita să primească şansa de a şi începe un sezon, chiar dacă nu îşi atinge obiectivul.

Demitere şoc a lui Eugen Neagoe?

Udrea: E interesant de făcut de o discuţie şi despre modul în care trebuie evaluat Neagoe. Pentru că eu mă gândesc aşa: atunci când îl pui antrenor în ianuarie, nu te gândeşti totuşi că nu vrei să ratezi cupele europene? Sau îl aduci pe Neagoe şi spui: <<vezi şi tu ce reuşeşti, că noi de la anul...>>.

Panduru: Nu, îl pui că să intri în cupele europene, nu?

Udrea: De acord suntem. Păi şi, dacă nu prinde, nu e un an ratat?

Moldovan: Chiar preşedintele clubului, Cârţu, a afirmat acest lucru, că e un sezon ratat. Şi numele Neagoe l-a pasat conducerii, conducerea să decidă ce va fi sezonul viitor.

Zotta: Anul trecut pe ce loc a terminat?

Udrea: Pe trei.

Zotta: Şi acum doi ani?

Panduru: S-a bătut la campionat...

Udrea: Într-un sezon, a terminat pe doi şi... sezonul ăla în care s-a bătut la campionat, ”finala” aia cu CFR.

Zotta: Doi, trei şi acum? Patru.

Panduru: Da, dar nu îi pui totul în cârcă lui Neagoe, e clar că are şi el partea lui, dar mie îmi pare că nu arată rău Craiova cu el. Adică poţi să dai un început de campionat, să vezi, asta cred că e corect. După ce s-a întâmplat în play-off-ul ăsta, vezi că echipa arată bine cu el, mai aduci câţiva jucători şi după aia dă-i şi lui de la început, să vedem ce poate, că nu mi se pare că e...

Afla mai multe despre: eugen neagoe 

viewscnt
Articole similare